pühapäev, 13. märts 2011

Teisipäevast teisipäevani

aus_0001

Eelmisel tulime ja järgmisel taas läheme, seekord siis ainult Eestisse. Reisiriided jõudsid hilinemisega kohale ja on nüüd juba ka pestud, triikimise jätan edaspidiseks. Natuke hakkab peas selgust looma, kus siis ikkagi käisime ja mida nägime. Hea, et jaksasime teha ära, ikkagi km osas kord ümber meie palli Silmänisku. Kui mõelda, kus kõige rohkem meeldis ja kus oleks tahtnud olla natuke kauem, siis nii täpselt ei oskagi öelda, võib-olla viimases kohas. Seal oli kõige mugavam hotell ja linnake ise oli ka mõnus. Oleksin olnud seal kohe 3-4 päeva, lõõgastunud, võtnud päikest ja käinud kasvõi lähikonnas.

Jah me nägime kole palju, aga jäi selline jänese seljas ratsutamise tunne, vaevalt jõudsime kuhugi kui juba tuligi taas minna. Ma saan aru, ega sinna vaevalt kolme nädalasse palju ei mahu kui juba minek/tulek viis peaaegu nädala. Ja loomulikult kergem otse Helsingist minek oleks lisanud reisile oma 7-8 sada euri lisaks. Aga totter lennata üle kolme tunni vales suunas ja oodate seal mitu tundi,  et siis lõpuks võtta suund sihtkohta.

Pilte sai tehtud kole palju, esmasel sõelumisel nii üle kõige vaadet ei leidnudki, kui ei arvesta botaanika-aias tehtuid. Lisaks ostsin ka kohalike postkaarte, neist riputan paar siia ülesaus_0002

Kommentaare ei ole: