laupäev, 12. märts 2011

On aga elu

Eile ähvardati kustutada minu meili postkast kui ma oma andmeid ei avalda, täna pakutakse raha. Muide, mõned olevat koguni taotlema hakanud kaelasadanud võite. Me Austraalias ei mänginud lotot ja saavad unustada oma totrad pakkumised.

IMG_3302

FROM laud asepresident INTERNATIONAL PROMOTIONS / auhindade jagamine OSAKOND Austraalia rahvusvahelise võistlused LOTTERY CORPORATION.
COOL STREET
PAUL GREEN VULLE Ax34587,
Austraalias.
Ref: 435062725
Partii: 7050490902/189
Kuidas võita no: GB8101/LPRC
PALJU ÕNNE!
Kallis õnnelik võitja,
See on teile teatada, et olete võitnud auhinnaraha viissada tuhat USA dollarit ($ 500,000.00) aastaks 2011 Lottery promotion.From Australian Lotto lisada program.This on boonus, et edendada loto Austraalias, mis on täielikult põhineb elektroonilise Võitjate valimine, kasutades oma e-posti aadresse mõnest kohas.
Sinu e-posti aadress oli lisatud pileti number; 4700172507056490102 seerianumber 7741134002 See partii viiki õnnelik numbrid järgmiselt 5-13-33-37-42 bonus mumber17, mis omakorda võitis loto teise kategooriasse.
Sa siin on kinnitatud ühekordsete maksma US $ 500,000.00 (viissada tuhat dollarit) sularahas krediidi faili ref: ILP / HW 47509/09 alates kogu raha auhinna vahel jagada kaheksa õnnelikku võitjat selles kategoorias.
Kõik osaleja valiti kaudu arvuti hääletamise süsteemi koostatud vormi Üheksa saja tuhande E-posti aadresse anada, Austraalia, Ameerika Ühendriigid, Aasias, Euroopas, Lähis-Idas, Aafrikas ja Okeaanias osana meie rahvusvaheline tutvustusi programmi, mis viiakse läbi igal aastal.
See Lotto oli propageerinud ja toetanud konglomeraadis mõned rahvusvahelised ettevõtted osana nende sotsiaalset vastutust kodanike kogukondades, kus nad on tegevuse aluseks.
Veelgi rohkem oma andmed (e-posti aadress) jääb meie Euroopa
esindus Londonis, nagu on märgitud su mängu kupong ja oma auhinna US $ 500,000.00 ilmub teile selle
regionalbranch büroos Londonis.
Loodame, osa oma auhinna, siis osalema meie aasta lõpus kõrgete panustega dollarit 1,3 miljardit rahvusvaheline viigiga.
Kuidas nõuda oma auhinna
Lihtsalt ühendust meie fiducially agent, Rev.Fr Magnus hertsog
E-mail; aadress (rev_fr_magnusduke@representative.com) esitada oma nõuet. temaga esmaspäevast Friday.Phone: +447024043526 täites allolev vorm ja saata see talle esitada oma nõude.
Loterii võitjad TAOTLUS makseviisi.
FullName .................................................
KUUPÄEV
SÜNNIAEG .........................................
AADRESS ................................................. ..
SOO ................................................. .........
AGE ................................................. .......
KODAKONDSUS ...........................................
VALDUSE ............................................
ISIKLIKE mobiiltelefoni number ...............................
EMAIL ................................................. ....
DATE ................................................. .....
VÕITJA REF / Partii nr ........................... HEAKS
Eest.
Palun tsiteerida oma viide, partii ja võitnud number, mis võib leida üleval vasakus nurgas selle teate samuti oma täielik nimi, aadress ja telefoninumber aitab leida oma fail lihtsalt.
Turvakaalutlustel me nõu kõik võitjad tagada selle teabe
konfidentsiaalsena avaliku kuni teie väide
töödeldud ja oma auhinna lastud you.This on osa meie turvaprotokolliga vältida kahekordset väites ja põhjendamatu ära selle programmi mitte-nonparticipants töötajad.
Pange tähele, kõik Lottery auhind peab seda taotlema hiljemalt 21 päeva jooksul alates Draw teatamine pärast Draw päevast arvates auhinna võitnud kui otherwise.all raha tagastatakse kui Toetusetaotlusegahõlmamata ja
lõpuks annetas heategevuseks organisatsioonid.
Palju õnne veel kord teie võit!
KONTAKT oma väidete mõjurite ....................
(rev_fr_magnusduke@representative.com) igasuguse rikkumise konfidentsiaalsuse kohta osa VÕITJAD kaasneda diskvalifitseerimine.
Lugupidamisega
Proua Carol Sweet
On line koordinaator
AUSTRALIAN Lotto PROGRAMM
Võistlused rahvusvahelise programmi Australian Lottery On-Line 2011.

Kommentaare ei ole: