reede, 18. detsember 2020

Kaks tehtud, üks veel...

... noh muidugi neid jõuludeks tehtavaid ahju vorme. Valmis on kaalika- ja porgandivormid, homme hakkan kartulivormi tegema.  Alustan alati kergematega, maitselt mulle meeldib kõige rohkem kaalikavorm. Mõnel aastal olen teinud koguni kaks korda, kuna on lõppenud enne jõulupidu. 


Homseks on lepitud lisaks trefunks raudteejaama noorema poja naisega. Ta tuleb pealinnast 1 tunniks siia, et tuua meile ja oma vanematele jõulukingitused. Ma juba mõtlesin, et sel aastal hea kerge, teen kaasale kingituse ja kuna kuhugi minna ei saa ja keegi tulla ka ei saa, pole vaja mingeid kinke teha. Tutkit, nüüd tee kingid neile ja veel minia sugulastele, sest kindlasti näeme neid raudteejaamas. Pole viga on plaanis kasutada neid rätikuid, mida kudusin, lisan veel kommikarbi  või midagi sinna poole. 

Lisaks sain teada, et keskmine veedab ka jõulud meiega, ei lähe kuskile külapeale. Noh eks suriseme siis kolmekesi. Kirikud on ka ilmselt kinni, aga eks surnuaiale tuleb ikka minna, meie mõlema emad maetud üsna lähestikku.

Kommentaare ei ole: