kolmapäev, 1. jaanuar 2020

Kümme aastat tagasi ....

Jäin oma blogi kirjutisi lugema ja sattusin kümne aasta tagusele loole. No tuleb tunnistada, et peaaegu kõik need unistused on täitunud ja enamgi veel.

1. Austraalias on käidud kakski korda ja koguni seal vallirahul on käidud snorklamas, ei olnud nii põrutav kogemus, eriti selle pärast, et paar kuud varem oli olnud hirmsad vihmasajud ja uputused, rahud olid liiva täis. 


2. Ka Malediividele jõudsin, kaks korda, noh sinna võiks veel kord minna kuigi mõlemal korral oli tegemist, et ära saada.


3. Tansaanias olin samuti kaks korda, mõlemad olid ringreisid, teisel korral telkides magades.




 4. Argentiina Brasiilia reis oli 2015, seal olin üksi Germalo reiside tuuril.



  
Helikopteri aknast pildistatud

 5. Vaat USA:s ei julgenud minna autosid rentima, vaid võtsime kergema vastupanu tee ja käisime samuti Germalo ringtuuri.



6. Euroopa linnadest huvitaks käia mitmetes, näiteks Berliinis, Prahas ja  Hispaanias ei ole ka käinud, jõulude ajal sai natuke räägitud sügisestest plaanidest, et võiks teha Germaloga sellise reisi, aga noh sinna on aega.

Kas nüüd on mingeid suuri unistusi, on ikka. Näiteks tahaks järgmist uut aastat vastu võtta Sydnys ja sealt minna mingile kruisile. Jaapan on hakanud huvitama, või Hiinas see klaassild, aga need ei ole hetkel nii  põletavalt igatsetavad. Kas põhjuseks pühapäeval algav Mehhiko reis, ei tea. Tegelikult muidugi ma olen seal sõbrantsiga käinud, nüüd siis oma mehega ja omamoodi pulmareisil, tähistamaks 30. aastapäeva.


Kommentaare ei ole: