reede, 3. jaanuar 2020

Mida reisile kaasa...

Ma tegelikult kadestan neid, kes reisivad seljakotiga ja neil on ikka kõik vajalik olemas. Vastupidi neid, kes kahe maru suure kohvriga lennujaamas manööverdavad natuke imestan, mida krd neil seal küll kaasas kõik on. Endal on üks normaalne ja teine lennukisse võetav ja käekoti asemel seljakott, alati tundub, et peaks olema vähem, aga kui hakkan pakkima, on probleeme mahutamisega.

Seljakotis on need asjad, mida vajan lennukis, noh dokumendid, rahakott, telefon, tugi kaelale ja jalgadele, villased sokid, mingi soojem õlasall ja kerge kapuutsiga jakk, mõnikord on lennukis maru külm, oleneb kuhu sattud. Kätekreem ja huulte balsam, juuksehari ja taskurätikud, midagi lennukis näiktsemiseks, kõrvaklapid ja raamat lugemiseks. Kui kogu selle stafi seljakotti pakin, on see juba pungil, tee mis tahad.

Väikesesse lennukohvrisse käivad kaamerad, laadimis juhtmed, kaheks nädalaks ravimid, neid tuleb ikka täiesti palju ja mingil kombel need ei mahuks seljakotti. Muidugi tuleb võtta arvesse, et suur kohver võib jääda kuhugi lennujaama vedelema, eelmisel reisil Prantsusemaale meie rühmal neljal inimesel tulid kohvrid alles kolmandal reisi päeval, seega midagi tuleb ka riidekraami sinna panna.

Suures kohvris, mis rändab pagasiruumi on kõik ülejäänud

Nii on hea kohvrisse asju pakkides maha tõmmata, mis juba sees ja otsida välja need, mis veel puudu. Nimekirja tehes on hea eelmiste aastate oma eeskujuks võtta ja täiendada kui vaja. Kuna väljalend on hommikul ja lennujaamas peaks olema paar tundi enne, siis me läheme juba homme õhtuks kohale ja ööbime hotellis, mis on lennujaama all. Hommikul hea käia einestamas, jätta talveriided sinna ja tõusta liftiga otse väljuvate terminaali. Selles suhtes see hotell on kõige mugavam, kuid hind on sel ka soolane. Kahjuks.

Kommentaare ei ole: