kolmapäev, 1. jaanuar 2020

On aasta 2020 esimene päev...

Nagu tavaliselt on pärast aasta vahetust selline natuke väsinud, rahulik päev, tore, et päike meid õnnistas, lund küll ei ole, aga +/- null kraadi on teisalt mõnus. Mäletan, et paarkümmend aastat tagasi sai oldud üleval kogu öö ja vaadatud, kuidas eri laiuskraadidel võeti vastu uut aastat. Pidi olema mingi arvutite jama, mis siiski jäi ära. Pildimaterjali ei ole sellest ajast, ei olnud ju ei Fb, blogi ega digi fotokaid. Iga pildi tegemine maksis.

Muide mu blogi sai mõned päevad enne aastavahetust 15 aastaseks, idee selle pidamiseks andis vanim poeg, tema ei ole enam pikka aega oma blogisse midagi kirjutanud kui tal see enam olemaski on,  siirdus Fb, aga ega ta sinnagi enam midagi ei kirjuta. Muidugi ka blogi ühiskond on muutunud, paljud huvitavad kirjutajad on kadunud, isegi olen pidanud pikemaid ja lühemaid vahesid. Midagi siin siiski veab ikka tagasi, edevus või enda välja elamine. Ei tea. Aga nagu päevik ikka on tõesti kena minna vaatama tagasi mõnd ajajärku, mis muidu üsna ununenud on.

Täna lugesin netilehest analüüsi siinsetes kinodes ülehomme algavast Cats muusikali ekraniseeringust. Eestis kõik välismaised filmid tulevad nähtavale nädal, kaks varem, seega olin selle juba näinud, lugedes nüüd arvustust sain aru miks mulle meeldisid vaid mõned muusikapalad, eriti Memory, mida kuulates tuli peaaegu pisar silma. 

Tea millest, aga tundus, et sel aastal oli märgatavalt vähem raha põletamist rakettide näol



Kommentaare ei ole: