teisipäev, 28. mai 2013

21. Mai kolmas päev laevas
21.05.2013 8:18
Yö tuli nukuttua hyviin, no melkein ainakin. Aamulla kun Mikko herätti varpaasta kutittaen, näin unessa, että jokin ihme otus on tarttunut varpaaseen ja jos saan sen pois niin on heti toisen kimpussa ja ssilloin heräsin ;)

Tultiin tänne Rueniin jossain vaiheessa yötä, kun koko ajan on ollut toi seinä vastassa, laiva kun seisoo satamassa. 9:00 mennään kävelylle ja 12:30 ottaa laiva suunnan kohti Parisia, illalla on gaalaillallinen ja huomenna aamulla jätämme laivan ja siirrymme kahdeksi yöksi hotelliin.

Muuten, tunnen kevyitä netti vieroitus oireita.

11:18 tilanne näyttää jo iloisemmalta, kaiken varalta olin pukenut eilen ostetut kalsarit ja kaksi villapaitaa, ottanut sen sadenisuojakin, mutta sitä ei tarvittu ja paluumatkalla laivaan täytyi takin helmatkin avata ja silti nousi kevyt hiki. Eikä oikeistaan vielä hikikään vaan lämmin olo. Käytiin katsomassa tuomiokirkkoa ja Jeanne de Arkin kirkkoa. Me tultiin oppaan kanssa takaisin, suurin osa porukasta juoksi shopailemaan. En oikein ollut sillä mielellä, aikaa oli itseasiassa vähään ja lisäksi olisi ennen ollut tarvetta etsiä joku wc, nyt jaksoi mainiosti laivaan.

Nyt tunti luppoaikaa ja siten ei kun taas syömään.

Siia lõppes siis kirjutatud  tekst. Edasi panen mälu järgi ja juba eesti keeles, on kergem.

Ega sel päeval enam midagi erilist ei olnudki, seitsme ajaks meeskond pidas lõpukõnesid baaris ja pakkus klaasid mingit jooki. Seejärel oli pidulik õhtusöök. Kokkuvõtteks võiks öelda, et söödeti meis seal laevas nagu kuninga kasse. Toit oli jumalik, veinist ei oska midagi öelda, ei ole asjatundja. Öö otsa taas laev liikus ja hommiku tundidel tulime Pariisi.

Kommentaare ei ole: