kolmapäev, 23. märts 2011

Vol. 3 “Ühe koduperenaise aruanded ja mõtted sügis 1986”

23.10.86

tiit,urmas,margus_0003

Eile tuli mu meheke siis koju jälle ilusasti ära seatult, porine ja kole koll. Mulle rääkis, et tuli hilja (pärast poolt üht) sest jäi bussist maha, aga tegelikult ? Ei tea, viiekümne viiest on alles kolmkümmend kolm, kahtkümmend rubla nagu poleks olnudki. Ma sain hommikul siis kolmkümmend. Püüan teha lolli nägu, nagu ei oleks saanudki teada, et ta end lapikuks tõmbas, vaatame kuidas mõjub.

Laste kasvatamisega saan ma kuidagi hakkama, aga mehega, mine tõesti või psühholoogiat õppima. Mõnikord on küll tunne, et miks pean mina elama nii kitsalt, piirama ennast igalt poolt ja veel lisaks kõigele kussutama täismeest. Kandma nagu pilpa peal. Miks mitte vastupidi.

Ostsin eile 10 spordilotot, täitsin ära ja panin posti. Täna käisin ortopedil ja hiljem Mailil külas. Pakkus nii head toitu, liha kaetud õuntega ja juustumuna hüübega. On ikka näha, et kokaks õppinud.

  • 2.- lilled
  • 7.- toit
  • ______________
  • 9.- 

Poja käis täna suures vannis ujumas, tegin Maili õpetuse järele. Nüüd on poiss nii väsinud, magab nagu kotakas.

24.10

  • 6.- juuksur

Käisin meie juures siin juuksuris, lasin lokid teha. Aega oli natuke alla kahe tunni. Õigus on kui öeldakse, et rinnaga toitmise ajal ei jää lokk sisse. Ta hoidis lokivedelikku täpselt tund aega peal, siis jäi natuke sisse ja huvitav, juuste värv läheb mul tavaliselt ära, nüüd natuke vist on heledam, aga ei saa nagu arugi. Vähemalt on nüüd inimese nägu peas. Siiani kandsin hiiresabasid – soeng “Minu ema lollike”. Eks pisitasa hakkab elu omadesse rööbastesse tagasi minema, ainult mina olen ühe poja võrra rikkam.

Lehitsesin vanu pilte ja ühel pildil oli väike Margus nii sarnane minu lapselapse Tormiga.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tänapäeval on nende keemilistega imelikud lood---12 aastat pole teinud,nädal tagasi tegin ja nagu ikka kõigil kolmel korral "eesti ajal" pole lokke näha,kui pea ära pesen...Käskisin küll teha t u g e v a d ,aga ikka ei miskit,aga raha võtavad korralikult!
Mnjah,tol ajal ilma keemilisteta,see oli haruldane...