esmaspäev, 4. aprill 2005

Terkuja Cozumelilta

Tulin just sukellusvene matkalta. Erittain mielenkiintoinen kokemus, oltiin yli 30 m syvydessa, ja koralliriutan paalla. Sen vieresta meni meri syvemmaksi, kapteni sanoi etta yli 200 m, sinne me oma nena emme pistaneet. Olen nyt ollut eilenkin reissussa. Ellen syntarit meni ihanasti, han oli loytanut ihanan ravintolan sataman lahelta. Siella oli oikein hyvaa tunnelma, mina soin humalaisen kalan ja Elle jotain paikallista, joimme margariitat, ja mulle se maistui, vaikka olikin medim koko niin hilpeaksi sai tultu ja hauska oli koko kotimatka. Seuraavalla paivalle jaksoin kylla menna paikallisen huvipuistoon noin 8 km paassa. Olin siella koko paivan, nain paljon erilaisia elaimia ja paikkoja, ajelin kanjonissa purrella ja otin aurinkoa laguunissa. Illan kruunasi teatteriesitys, joka oli tosi hauska, mielenkiintoinen ja nautittava. Paluu sujui taksilla ihan hyviin.
Huomennakin on retki edessa, sen yhteydessa paasen taas snorklaamaan. Siella paikalla piti olla paljon varillisia kaloja. Tanan sukellusvenesta naimme enemman koralleja, miten hyvin ne sain nauhalle en tieda.
Eilen tapahtui taas se sama vanhan nauhurin kirous. Akut loppui just silloin kun olisi pitanut kuvata esitys. Paatin heti kun saan jostain sopivan hintaisen videokameran ostaa see. Vanalle ei saakaan vististi enam niita ja olit ne aika hintavatkin. Nyt sitten lahden kiertelemaan ja katselemaan tata saarta. Elle ei viitsinut tulla mukaan. Hanen harmi. Muuten raha kuluu taalla kummalla tavalla nopsasti vaikka ei mitaan eritysta oli ostanutkaan.
Terkuja kaikille ja nahdaan Euroopassa.

Kommentaare ei ole: