kolmapäev, 6. aprill 2005

Aaton tunnelmat

... ovat váhán kaihoisat. Huomenna siten 14:45 on bussi edessa ja matka lentokentalle. Eilen oltiin Ellen kanssa Tulumin matkalla, se on rannikolla asuva maya kaupunki ja tahan asti nahtuista kaikein kaunein, sen jalkeen olitiin laguuni puistossa 4,5 tuntia ja aika menii kun lentaen. Mina kavin kumipallolla soutelemassa. Tanaankin viella vatsalihakset on kipeat, kun se asento oli vahan huono ja kasilla taytyi soutaa. Mutta hauskaa se oli, kiertelimme luonon puistossa ja kavimme vahan valia uimassa, kun vasuimme lepasimme riippuverkossa, katselimme delfiinien esitysta ja vahan valia tuli vastaan puolimetrisia otuksia, ei nyt muistu mieleen nimea. Paiva oli hyviin mielenkiintoinen. Hotellissa taas vahan levattua menimme kaupunkille kiertelemaan, viimeisia ostoksia tekmaan.
Kolme aamua on taalla ollut aika kylma aamuisin 16 astetta, ja emme saanet mereen aamuuinnille, eilen taas tuulet kaantui ja nyt ollaan jo kahtena aamuna ensityoksi kayneet uimassa ja sen jalkeen syomassa. Tanaan paatettin menna 3 km paassa olevan markettiin ja sielta paluu matka oli aika rankka, kantamukset ja paahtava aurinko. Iltapaivalla taytyy viella menna metsastamaanm tequilaa ja sitten menna pikku drinkille ja pakataa. Aamulla saamme sitten viimeisen aurinkon ja 12 on huoneiden luovutus.
Frankfurtista yritan soittaa mutta vielakiin on sellaine tieto etta konee tulee hesaan 17:50 suomen aikaa.
Muuten myos taalla kaannetiin kelloja ja nyt on joka aamu viella pimea puoli seiskan aikaa. Noh náemme pian siella. Olemme talla kylla hyviin viihtynyyt ja mita aika eteenpain sita paremmin.
Mutta kaikki loppu joskus ja onhan palatava todellisuuden, ei koko ajan voi olla lomalla ei edes joka toine paiva :).
Halit kaikille ja näkemiin.

Kommentaare ei ole: