esmaspäev, 11. märts 2013

Köögiremondi edenemine...

Remont hakkas peale eelmise aasta veebruaris, nüüd on liistude panemise aeg. Kuidas köök ka toimima hakkab ei oska veel öelda. Nii palju asju oli ju vaja mõelda ja on mõned asjad veelgi lahti. Tööd ja raha on neelanud kohutavalt.





... ja siin mees, kes seda kõike teeb, tubli mees.

Mõned eriti head asjad on ju küll lahenenud. Põrandaküte lisas kasutatavat pinda ja on mõnus kõndida. Pliit ja ahi loovad mõnusat olemist külmadel talvepäevadel, uued sisseraiutud aknad toovad valgust. Ja eriti hea on asjaolu, et kogu maja sai uue elektrisüsteemi. Ma kogu aeg kartsin, et ebaühtlaselt jaotunud elektrikoormus võib tekitada tulekahju. Kord eelmisel aastal ju midagi peaaegu juhtus.

Kui köök saab valmis, siis on järgmiseks ees esikute tegemine. Pärast välisesiku soojustamist mõtlesime jätta ära ukse sise ja välisesiku vahelt. Nüüd siiski tekkib mõnikord olukord, et välisuksest tulles näed otse magamistuppa. See ei ole hea. Võiks ju uuesti sinna ukse teha, aga ei ole enam ruumi kuhu see peaks avanema.

Ühel päeval mainis mees, et võiks teha lükandukse, mina taas pakkusin välja eriti odavat ja kergesti lahendatavat lahendust -- kardinad. Õhtul kolasin netis ja sattusin tõesti soliidsetele lükandustele peale. Ja taas,  need maksavad kole palju.


Minule meeldib see suitsuklaasist uks, aga arvan, et kui me sealt tellime, siis praktilisem on too aknaga uks. Eks aeg toob arutust, ega see kardinavärk ka nii võimatu ole.

Kommentaare ei ole: