laupäev, 5. märts 2011

Vaade meie linnakesele


kuva.JPG, originally uploaded by elviina.

Eile majutusime, ja siis läksime väikesele linna ringile, vaatama mida siin leidub. Palju oli selleseid maju, mis jätsid mulje nagu oleks need ehitatud sada aastat tagasi. Üldse siin sellised kõrgustesse tõusvad puuduvad. On selline vaikne sadama linnake. Turiste muidugi kõige rohkem. Poodides on põhiliselt Hiina päritoluga kaup, tihti ka suveniirid, mis kajastavad Austraaliat. Leidsin üles pisitillukese ranna. Naljakas on see, et kui peatud kaart käes, et kuhu siis läheks, on kohe abipakkujad, kes muretsevad, ega sa ometi ära eksinud ei ole. Ja selline nähtus on sellel mandril igal pool.

Muide ma varsti vist panen üles reklaam kirjutise. Ostsin Sydneysse tulles oma iPadi mikro siru voda AU, kuna lühim aeg selle kasutamiseks oli pool aastat, siis alates homsest on see mulle kasutu. Me lendame siit kaunilt ja nii eripalgeliselt mandrilt minema.

Seega olen nõus isegi oma kulu ja kirjadega saatma täiesti tasuta sellele, kes teda vajaks. Juhul kui keegi on siin mandril, siis võtan vastu infi, kuhu saata. Edaspidi olen netis neljapäevast alates. Homme me lindame Singapuri ja järgmisel päeval sealt Londonisse ja siis Helsingisse

Kommentaare ei ole: