esmaspäev, 21. märts 2011

Käidud nagu supsti

Tampere-Tallinn-Pärnu-Kohila-Tallinn-Tampere.

IMG_3535

Ilmad soosisid, teed olid läbitavad ja aeg läks nagu lennates. Saime Pärnus kööki vee ja elektri sisse, tegime juba koguni natuke süüagi. Mööbliga olen eriti rahul, pähkel on nii neutraalne ja rahustav. Töö tundus hea, eriti mõnus oli kraan. Sai avada nii vähe, et nirises kolm joakest. Mõnikord on nii, et kas ei midagi või täiega. Elektrikud ja torumehed ei olnud ahned, asendasid ahjud, pliidi, nõudepesumasina ja kraanikausi ja lisaks kapide valgustid kokku saja raha eest. Neljakesi toimetasid õige mitu tundi.

Tagasitulekul loomulikult põikasime Kohilasse, et see poiss on taas nii palju kasvanud. Jõudsime õhtuks veel Tallinnassegi. Reedene päev oli pühendatud shoppamisele. Mees on üksi tutvunud Lasnamäega ja see on ju meie taga hoovis, niisiis käisime seal. Nii palju sain privaat aega, et käisin kohtumas kahe sõbrantsiga.

Tegelikult meeldib mulle Tallinnas olla rohkem üksi, seekord oli mehe õde kaasas, siis polnud mehel nii paha üksi korterisse jääda kui mina ringi tuiskasin. Kui üksi olen, käin ainult magamas, muu aja sisustan kohtumiste, kultuuriliste huvide ja shoppamisega. Kodus koonutada on Tampereeski aega.

Kommentaare ei ole: