esmaspäev, 10. detsember 2007

Tervisi kuumalt lounamaalt

Nii kolmas paev on siis labi. Eile oli esimene ekskursioon kah, Phuketisse seal oli Fantase Show. Seda 110 km soideti siis kaks ja pool tundi, tee oli hirmus sinka sonka, ikka kurvis kurvisse. Midagi lobustuspargitaolist seal oli ja meie programmis oli toitumine sellises saalis kuhu mahtus mitu tuhat inimest korraga ja parast seda show. Toidud olid vaga maitsvad, aga see saal oli hirmus kylm ja show saal oli veel kylmem, pealegi kogu aeg puhus kylma ohku ja see tottu laks osa programmist natuke nagu mooda, aga pole viga, ma ostsin selle video ja vaatan siis kodus.

Meie tuba on peahoones ja vaade merele on vagev, ainult et mereni voi soogikohani tuleb minna allapoole mooda paljusid treppe, minek on kena, aga on vaja ka mitu korda yles tagasi tulla, esimesel paeval koguni jooksin neid mooda 7 korda.

Praegu ilmadega pole eriti vedanud, aga see on ka hea ei polenud ja eks tasapisi ole hoopis etem alustada, muidu ikka teada see inimese ahnus - kasvoi villid taga.

Yleeile sain proovida mis tunne on kui pannakse sukelduja varustus peale ja vee alla. Mulle taitsa meeldis, aga ega ma sel korral veel ei lahe kursustele, need on ka hirm kallid, tosi me laheme neljapaeval Similani saartele snorgeldama. Ma ostsin endale koguni oma maski. Asjatundjate abiga valisime valja. Muidu alati selline tunne, et nyyd tuleb vesi sisse.

Aga muidu siin on taitsa kobe olla, ja kui taitsa aus olla siis on see et tuleb palju treppe joosta isegi hea asi.

Kommentaare ei ole: