neljapäev, 19. detsember 2019

Mõnikord õnnestub, teinekord ei :(

Selle aasta jõuludeks ettevalmistused on nii ja naa. Peaaegu kõik vormid õnnestusid, ainult õunakaalika vorm on naljaka maitsega, aga eks me selle nahka paneme. Jõulu leivad tulid kah täiesti söödavad, ja keeksid samuti. Täna võtsin esile ühe tülikama -  Stolleni. Paar aastat järjest on see olnud mu maitsvam küpsetus, aga täna läks natuke metsa, isegi ei tea kuidas, välimus suurepärane, kerkis ja kõik, aga maitse on nagu kehvapoolne stritsel. Isegi nagu on tunda pärmi maitset. Sama retsepti järgi tegin nagu ikka. Eks ta söödav on, aga uhkustama sellega ei lähe. Isegi ei tea kuidas saab maitset/lõhna parandada. Kui riiviks peale sidruni koort? Või teeks sidruniga glasuuri?

Tuksu läinud stollen

Joulu tortut Annille

Keeksipoiss

Kommentaare ei ole: