reede, 13. detsember 2019

Kaardid ei valeta...

SÕNN alustab nädalat enese sundimisega. Midagi sai teie jaoks just läbi ja kõigest on natukene kõrini ka. Nii mõnelgi sõnnil on muide depressioonioht või juba sügav depressioon. Tegutsege! Passima ei tohi jääda. Nädal on teil nii kiire, et on tunne, et istuda ei jõua ja magada ei saa. Kogu aeg on vaja veel midagi teha! Nädala lõpus on sõnn nii väsinud, et vajab vaid vaikust, rahu ja küünlavalgust. Keegi võiks pai ka teha. 

Tundub väga minulik, just täpselt selline tunne on, et midagi on läbi ja kõigest on natuke kõrini. Depressiooni ilmselt ei ole. Kiire on vaja veel nii mõndagi jõuluks teha, mõelda kinkidele, saata kaardid, mida ei ole veel isegi ostetud. Kolmapäeval vaja minna sydame stressi testile - trenasöörile väntama. neljapäeval tulevad noored, laupäeval vaja käia poja ämma/äia juures ja pühapäeval suund Tallinnalle ja jõulupidusid pidama.

Pliis tehke keegi siis nädala lõpus mulle pai.

Kaartidest, selle aasta algul ladusin endale tarotkaardid ja üritasin neid tõlgendada, Manjana aitas natuke kaasa. Kuidas siis tegelikkus ja ennustus kattusid. Võib öelda, et kattusid, oli tõesti raskeid olukordi ja tõesti mina olin see kes taganes. Mitte küll kibestunult ja lõpuks sai lugu korda. Ja tõesti ka huuhaaga tegelesin. Paar kuud, siis läks üle. Oli puhkus Prantsusmaal ja õppisin uusi kaltsuvauppade kudumise meetodeid. Isegi tervise osas oli õigus. "Liigne muretsemine võib viia elust naudingu ja muredele keskendumine takistab nägemast kõike head.  " .

Uueks aastaks tuleb siis mõelda uued küsimused, sest oluline on küsida täpsemalt ja konkreetsemalt.

Kommentaare ei ole: