pühapäev, 1. detsember 2019

Hirmul on suured silmad....

... ja taas oli vanasõnal õigus. Ma juba kirjutasin oma kõrvade lugu, kus haiged ei olnud kõrvad kuigi valu oli just seal, vaid lõualuu vahelüli. Kui siis sain selle korda ja oleksin pidanud olema õnnelik, nii ei juhtunudki.

Äkki mulle hakkas tunduma, et võhm ja jõud on kadunud. Vähemgi pingutus võttis lõõtsutama ja kõndimine teisele korrusele viis jalad piimhappele. No kohe arstile muidugi jälle ei saanud. Mõtted olid mustad, õhtuti magama ei jäänud, peaaegu planeerisin oma matuseid. Vähk või süda. Kui siis lõpuks pääsesin tohtrile ja analüüsi vastused ka käes, selgus, et kõik on korras. Mis kas ma olen siis juba nagu " Polkovniku lesk". Aga võhm ja jõud on ikka kuskile kadunud. Kui siis tohter kinnitas, et midagi pole viga, hakkasin mõtlema, mis on muutunud, või millest ometi see võiks olla tingitud.

Lugesin internetist sümptoomide kohta seda ja teist, aga see oli viga, aina rohkem ärevusse läksin. No täitsa maha ei ole jäänud, koperdan aga edasi ja hullemaks pole läinud. Viimane kahtlus oli, et äkki on raua puudus. Ei roostet ma sööma ei läinud, aga ostsin poest verivorsti ja pannkooke, mille tegemisel  oli kasutatud verd. Kui oleks olnud Eestis, oleksin ostnud Hematogeeni, aga siin seda ei ole.  Vaatame kuidas läheb.

Et mitte täiesti segaseks minna, olen käinud kaltsuvaipu kudumas, momendil on seitse ilma omanikuta umbes kahe meetrist valmis.

Vaip nr 1

Vaip nr.2

Vaip nr. 3

Vaip nr 4

Vaip nr 5

Vaip nr 6

 Vaip nr.7
Paar tükki tuleb veel. Mõtlesin mida ma nii suure hulgaga peale hakkan ja mõtlesin välja, et pakin kenasti jõulu pakki. Hea siis inimestele rõõmu tuua. Eks ma natuke ikka mõtlen kah, kellele kinkida, igaühele ikka ei sobi. Paar aastat tagasi kui viisin onutütrele sünnipäevaks arvas see üleannetu, et ei võta kingitust vastu. Ma solvusin hirmsasti, ei küll eriti välja näidanud, aga meelde jäi küll. Kui siis kellelegi peaks meeldima, andke teada.

5 kommentaari:

helle ütles ...

Väga ilusad vaibad!Kas D-vit ja magneesiuminäit on korras?

Elviina's blog ütles ...

Neid nad üldse ei kontrollinud, aga omaalgatuslikult söön neid juba. Vaatame kuidas rauda sisaldavate toitude söömine mõjub.

Rents ütles ...

Mina olen inimene, kes muidu teeb neli korda nädalas korralikku trenni. Ikka KORRALIKKU. Ja siis järsku ka ei jaksanud enam trepistki käia, magasin kogu vaba aja maha jne. Läksin puhkusele, ikka magasin.

Mul selgus lõpuks, et borrelioos, aga diagnoosi saamiseks läks mitu kuud ja ka kuulsin kogu aeg seda, et äkki on ikka kõik peas kinni. Lõpuks juba ise ka kahtled.

Anu ütles ...

Kas seda viimast vaipa maha ei tahaks müüa?:) Väga kaunid toonid!

Elviina's blog ütles ...

Igati sobib, ma tulen enne jõule Tallinnasse, jäta mulle meilile oma andmed, võin helistada ja lepime kokku kus kohtame ja muud