laupäev, 16. veebruar 2019

Nagu laps mänguasjakaupluses ...

Mingi aeg tagasi kirjutasin siin parukatest. Kui siis Tallinnas olin ja aega oli, põikasin kahte paruka müügi kohta Narva maanteel, need olid peaaegu vastakuti. Mõlemas kohas oli ääretult professionaalne, viisakas ja ütleks koguni ääretult sõbralik teenindamine.  Kuna mul kohe ostu plaani ei olnud, siis nii ka ütlesin, et tahan proovida, milline minule sobiks. Nii ma siis sain proovimiseks erilaadseid parukaid. Tunnistan, ma ei oska teha selfisid, siiski ilmselt pilti sain peamise, oma pea parukaga.

Parukad ei ole üldse odavad, naturaalsetest juustest maksab üle tonni ja muud enamvähem kolmesaja piires. Kodus  neti poodides kolades "Made in China" paarikümne ringis, kuigi ega sealt ei tea mida saad. Paar aastat tagasi lõbustasin end Wish netipoes ostlemisega. Minu kogemus näitas, et ega seal midagi eriti head ei saanud, kvaliteet oli nii ja naa. Siiski kõik tellitu tuli kenasti kohale.

Nende parukatega pildid laen ka siis üles, oleksin tänulik soovitustest.
Nr 1 selle valis välja teenindaja

Nr 2

Nr 3

Nr. 4 Mulle vist siiski sobib sellise pikkusega juuste puhul heledam toon

Nr. 5 Aga pikad juuksed ei sobi

Nr. 6 See tundus kuidagi omana

Nr. 7

Nr. 8

Nr. 9

Nr. 10

Nr. 11

Nr. 12 Tegelikult ei meeldinud

Nr. 13

Nr. 14

Nr. 15 Peaaegu meeldis

Nr. 16 Vist liiga blond

Nr. 17 See igatahes ei sobinud üldse



8 kommentaari:

helle ütles ...

Palju ilusaid parukaid, ei oskakski valida. Liiga heledad ja pikad juuksed ei sobi mu meelest. Kui ma endale peaks valima!

Manjana ütles ...

Piltide järgi on teisel väga raske otsustada, sa teed ju igal pildil erinevat nägu. Aga enamus (välja arvatud pikad juuksed) mõjusid väga loomulikult.

tegelinski ütles ...

1 ja 6 ja 15! Kusjuures, piltide aluseid kommentaare ma ei lugenud, alles pärast vaatasin, kui numbreid üle kontrollisin. Räägi seda ka, mis hinnaga need olid, mida proovisid (no need, mis piltidel, mõned näiteks). Tekitasid huvi. Mina ei saa aru, miks suurel osal minuealistel nii kaunid juuksed, aga mul sellised nõrgavõitu ;)

sille ütles ...

Mulle meeldisid nr 1,6 ja 9. Heledamad juuksed teevad nooremaks, aga mitte päris blond. ☺

Bianka ütles ...

Minu arust on oluline, et parukas loomulik paistaks. Seetõttu tundusid sobivad 6,7,8, 9. Igatahes teeb kena parukas sind palju nooremaks.

Elviina's blog ütles ...

Suur tänu, see kuus tundus ka mulle endale mõnusamana

Indigoaalane ütles ...

Superäge näed välja!!! Sulle sobib vist kõik

Anonüümne ütles ...

6 ja 7