laupäev, 3. november 2018

Kruis Karibimerele vahetus kruisiks Kaug-Itta

Paar aastat varem olime broneerinud kohad Karibimere kruisile, ah et miks nii vara, neid ju tehakse jätkuvalt, süü oli selles, et sellel oleks tehtud peatus New Orleansis ja sinna oleks tahtnud minna.

Paar kuud enne reisi saime teada, et kuna osavõtjaid on vähe, siis jääb kruis ära. Oli valida, kas rahad tagasi või valige uus koht. Me valisime Kaug-Ida: Hongkong - Hanoi - Hue( eesti keelt polnud saadaval) - Ho Chi Minh City (endine Saigon) - Bangkok - Singapore. Nendest kaks viimast on tulnud külastatud mitmeidki kordi, aga iga kord tutvud millegi uuega.

Muide kui olin esimest korda Singapuris, siis jäi sealsele lennuväljale minu Austraaliast ostetud hinnaline sõrmus, seega läks täide vanarahva ütlus, et kui kuhugi jääb midagi maha, siis tuled uuesti.

Meie reis algas selle aasta veebruari esimestel  päevadel, jaanuari kokkupõrge bussiga oli hästi näha ja enne reisi oligi vaja võtta sõbrants kaasa ja minna ostma sobivaid meikke, neid kasutasin peaaegu reisi lõpuni, seega eriti ei päevitunud sel reisil. "Sinise silma" sai hästi peitta, aga ka psüühika sai raske paugu ja selle paikka saamine ei olnudki nii kerge, ega odav. Sellest siiski edaspidi.

Saabusime 3.02 õhtul ja 5.02 tõusime laevale, mille nimi oli Millenium.






 
Kui keegi arvab, et Honkkongis on soe, nagu meie, siis see oli vale arvamine


Me olime seal kaks ööd ja tegime ekskursioone. Elust laeval kirjutan edaspidi. 

Kommentaare ei ole: