teisipäev, 20. november 2018

... ja taas me läheme varsti Taisse järg

2. 2005. olin kaasaga Raijongis. Hotell ise oli 25 km linnast ja lähim küla 7 - 8 km. Seega keskel ei midagi, aga rand oli aus. Hotell ise ka täiesti mõnus. Kuna kogu Tai oli avastamata, siis loomulikult ei vedelenud me ainult rannas vaid käisime ekskursioonidel. Näiteks kahe päevasel Kwai jõe omal, pealinnas Bankokis, Pattayal vaatamas etendust, kus esinesid transvestiitit ja ladyboyt, ja loomulikult snorklamas.

Kwai jõe ekskursioonil me muidugi sõitsime sinna sillale ja tagasisõidu ajal nägime bussi telekast filmi mis vändatud sellest Sild iseenesest oli ekskursiooni üks osa, aga see sisaldas ka palju muud, puuvagunites rongi sõitu, 4 km pikkust mööda jõge päästevestides triivimist, majutust jõel olevates bungalovides, kus 2 cm põranda pragudest nägime voolavat vett, kontseti enne õhtusööki, kohaliku kooli külastust ranniku metsas, bambusparvel mööda jõge sõitu.

Kui ma eelmisel aastal armusin Taisse, siis nüüd tegi seda ka minu kaasa. Saada teda kesk- või lõuna Ameerikasse on peaaegu võimatu, aga Taisse läheb ta hea meelega. Nüüd natuke pildimaterjaali.

 sel ajal kirjutati mälestusei vihikusse
 tundeküllane kontsert
 
 udune hommik jõel
 bambusparve sõit
 elevandi beebit silitamas, ta oli kolme nädalane
 Kwai jõe sild
 Bangkoki sisenemine
 linna lähistel 
 kalaturul

röstitud putukad
 
 puuviljad

 kenad neiud Rayongis

 lõbus vastuvõtt kaupluses

 tuktuki sõit

 Soome iseseisvuspäeva tähistamine

 pilk hotellile

 Rayjongis enne etendust

 ... ja peale etendust

õhtusöök rannas

kolmteist aastat tagasi

Kommentaare ei ole: