pühapäev, 14. september 2014

Mõttekatkeid.....

  Olen ma ikka sinisilmne, lihtsameelne idioot, ma ikka veel usun, et kedagi võib muuta, või et minu arvamus või tunded kellelegi korda lähevad. Ma võin silmad peast nutta või mis tahes, tõsiasjad ei muutu, inimesed on, mis nad on. Tuleb lihtsalt aktsepteerida tõsiasjad ja lävida nendega, kellega saan mind rahuldava kontakti ja unustada need, kes ei ole selleks võimelised. 

Ma tean, et see on minule raske. Mina olen kogu elu elanud nii, et olen võtnud arvesse oma lähikondlaste tundeid, seadnud end nende saabastesse, muretsenud nende raskuste ja ebaõnnestumiste üle, aidanud ja tugenud kuidas on olnud võimalik ja isegi kui see ei ole olnud võimalik. Ma ei ole neilt nõudnud suurt midagi, pole kunagi arvustanud nende tegemisi või otsuseid. Oodanud lihtsalt mõnikord tähelepanu. Ilmselt seegi on olnud mõnele liig.

2 kommentaari:

Hundi ulg ütles ...

Päris mitu päeva olen mõtelnud selle üle, millest siin kirjutad. Samu tundeid tunneb üks minu lähedastest. Tema juhtumi puhul oskasin vaid öelda, et mõnikord ei tasukski tänu oodata, kuigi inimlikult oleks see ehk õiglane ja ka muidu tore. Mingite elu otsustega oleme võtnud endale elukestva kohustuse. Ise oleme võtnud. Ning oodata nende kohustuste täitmise eest tänu pole vist õige?

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.