pühapäev, 14. september 2014

Selle suve tähtsamaid...

Oli soe, aga oma kodu järves ujumas jäigi käimata, Pärnu rannas jäi samuti käimata, käisin sõbrantsil külas nii 100 km põhjapool, seal siis sain ka kahel päeval järjestiku kolm korda päevas ujumas käia. Tamperees oli meie järve vesi reostatud ja sain mehe viima mind ühele kaugemale järvele. Ja see on kõik.

Õues magamas käisin kõige palavamatel päevadel. Aga miski pärast eriti enam ei nautinudki. Mai kuus käisin Eestis vanema poja juubelil, kahjuks olime mehega üle riietunud, ei tundnud end hästi.


Pidasin ära ka oma juubeli, see oli täielik eksprompt ja õnnestus eriti hästi.

Juunikuus sain ka korra Eestis ära käidud, aga siis oli veel Pärnus külm, midagi head korda ei saatnud. Käisin ka Turus, heitsime kalli tädipoja tuha saarestiku kõrgelt sillalt merre ja sõime suitsukala seal rannas kus ta armastas tihti käia.

Juulikuus olime Eestis peaaegu kaks nädalat, käisime Viljandis Üllel sünnipäeval,

Saaremaal, Hiiumaal ja kolasime pikki põhjarannikut. Võtsime vastu Pärnus külalisi ja saatsime neid ära.





 Kuu lõpupoole olime noorema poja kihluspeol. Paar nädalat hiljem sain teada, et vanem poeg olla abiellunud samal päeval. Ei olnud saatusest ettenähtud jagada nende õnne.



Ja muidugi pidasime ära Urmase sünnipäeva.


Augustis käisin noorema pojaga Inglismaal. Eriti huvitav kuid füüsiliselt väga raske reis oli.Aga sellest tuleb kirjutada mõni teine kord.

4 kommentaari:

helle ütles ...

Tore, et jälle kirjutad.

Elviina's blog ütles ...

Tänan :)

Anonüümne ütles ...

On tunne,et see soome mees on oma eesti naise üle väga õnnelik!

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.