neljapäev, 24. oktoober 2013

Multimedia message

Nii, Suur Ōun on jäetav peagi jumalaga, ees ootavad uued seiklused. Esimesel päeval kui saabusime siia, olime tapvalt väsinud ja ei jōudnud muud kui käisime üle tänava söömas ja kohe magama. Hommikul oli bussiga tutvumine ja peale lōunat kruis vabadussamba juurde.

Siis lasti linna peale laiali. Me läksime Macy'sse. Mikko ei olnud shoppamise tujus, ei lasknud end sellest häirida ja leidsin neli veetlevat asja. Sealt marsisime hotelli ja olime üsnagi väsinud ja näljased. Pōikasime sisse ühte grilli kohta ja sōime kala. Muljetavaldav oli valmistus, maitse ei olnud midagi erilist.

Ōhtu oligi käes ja aeg minna külla Kirstile. Ōnnetu taksojuht ei teadnud kuidas sinna sōita, kuigi näitasin kaardilt, vaeseke ei näinud kah hästi, laenasin talle oma prille ;)

Lōpuks helistas Kirstile ja sai täpsed sōidu andmed.

Poisid olid veel ärkvel ja sain pisema süllegi, nii kaua kui suuremat vannitati, siis läksid lapsed peagi magama ja peremees kah tuli töölt koju ja istusime ōhtust sööma. Kui oleks ette arvanud milliseid hōrgutisi meile pakutakse oleks jätnud linnas selle kalagrilli käimata.

Meil oli väga meeldiv ja enne ära tulekut käisime veel katusel linnatulesid vaatamas.

Täna seadsine sammud Keskparki, kōndisime seal ligi kolm tundi, väsisime ära, jalad olid kohe cm lühemad.

Nii veerand tundi veel ja buss tuleb ette lennuväljale sōitmiseks

Kommentaare ei ole: