pühapäev, 27. mai 2012

Kodus jätkub remont...





...eile saadi välisesikusse aknad Urmase abil ja täna panime Mikkoga välisukse paigale. Muide öösel oli meil lahtiste uste öö.

Täna saatsin reisikorraldajale reklamatsiooni, ikkagi 16 tundi hilinemist. Ei küll usu, et midagi saab, aga noh eks saavad kui tahavad teiste reisi korraldada natuke paremini. Vähemalt oleks võinud olla kaardid mõlema terminaali kohta, et poleks olnud vaja otsida nagu hull neid õigeid kohti. Ja kaks tundi nii suures lennujaamas nagu Frankfurt on on lootusetult vähe aega lennuki vahetuseks kui vaja ka terminaali vahetada.

Muide ma polegi siia riputanud üles neid pilte, mis tegin herilaste pesadest kui esiku lagi oli lahti võetud.




2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tuttavad mügerikud oma veranda lammuatmise ajast,mil lahenes aastakümnete müsteerium :miks tigedikud ei lase verandal rahus olla.

Elviina's blog ütles ...

Meil oli mõnel sügisel lausa esik herilasi täis ja täiesti võimatu sisse tulla. Kui siis mürgitas, oli mitu päeva põrand laipu täis.

Ühel aastal taas nad vallutasid pea ukse ja me pidime hakkama käima kõrval uksest. Too kord ma viisin nende sisse tuleku koha juurde katla tärpentiniga, egas neile nii palju see ei mõjunud, aga vähemalt tundus nagu oleks uimasemad olnud.