neljapäev, 1. detsember 2011

Uurime Padidest uudiseid....

Uurime Padidest uudiseid....

Kuskil siin oli keegi leidnud otsa elevandi seljast kukkudes, me ei lähe elevandi seljas sõitma....

Thaimaa 2011, 29 - 30 november

Meie see lõunamaa reis algas natuke nügivalt. Kõik sai kodus korda ja koguni kohupiimakoogi tegin hommikul kui leidsin, et kohupiim läheks suisa raisku kuna keegi ei ole söömas. Tellitud takso tuli viie minutiga ja bussijaamas jäi sobivasti aega maha rahunemiseks.

Kuskil poolel teel Helsingisse heitsin pilgu moblale ja leidsin üllatuseks reisikorraldaja meili lennu hilinemisest. Tervelt kolm tundi. Noh lohutuseks saime 18 euri nina peale valuraha. Käisime söömas ja kooserdasime lennuväravasse. Teel jäi silma lennujaama Louge, kuhu Mikkol on kaart. No nüüd läks elu lõbusamaks, kõiksugu peeni suupisteid ja jooke oli pakkumisel, telekas ja mugavad sohvad, aeg läks nagu lennates.

Ligi 11 tundi lendu oli just nii raske kui teada, aga noh, mis teha. Lennuk oli muidu suht mugav,  aga pagana külm, õnneks mul olid retuusid viigipükste all ja kaks kampsunit, üks koguni kõrgekaelusega ja muidugi koeravillased tuttuued sokid. Marjaks oleks kulunud kapuutsiga sviiter, nüüd siis oli selge, miks olin enne eelistanud kapuutsiga jopet, kuigi see muidu ei ole teab mis kena.

Siin muidugi 31 kraadi sooja, oli tunne, nagu oleks keegi tõstnud külmutusest sauna. Omamoodi üllatus oli see kui meid kadekesti sõidutati lennujaamast hotelli, mis teha kui kedagi teist ei tulnud siia. Hotell oli muidugi üldjoontes tuttav, olin ju siin olnud ühe öö. Tuba on hirmus kõrge ja suur, vannituba nagu saal, samuti rõdul võiks korraldada väiksemat sorti peo. Aknad on küll mere poole, aga mitte basseini poole, kus eelmine kord olin.  

Ja siis algasid väikesed vead:
- rahakapp läks lukku ja jäigi
- konditsioneer oli lõpp külma peale keeratud ja ei soostunud kustumagi
- ukseluku kaardid ei toiminud
- elekter läks ära
- kui saime konditsioneeri kustutatud ei läinud ta hiljem enam peale

Tasapisi sai kõik korda ja jõudsin isegi basseinis ujumas käia, tõsi vesi oli liiga soe. Õhtusöögi jaoks on siin 5-6 erilist restorani, ei viitsinud tõsiselt otsime minna, käisime kõige lähemas. Mikko on vajunud unemaale ja ma proovin mõned tead kirja panna.  Homme siis teeme endale selgeks mis ja kus.

Lähetetty iPadista

Kommentaare ei ole: