Torstai
TARVIKKEET
2 viipaletta (40 g) naudanlihasäilykettä, 1 rkl mysliä, 2 viipaletta 1 tl Creme Fraichea,1prk Viva jogurttia, 100 g maitorahkaa, 2 viipaletta edamjuustoa, 1/2 tl voita tai margariinia, 1 tl tomaattiketsuppia, 150 g parsakaalia, 150 g kurkkua, 3 keitettyä perunaa, salaatinlehtiä, 2 porkkanaa, 1 pieni tomaatti, vihantakrassia, ruohosipulia, paprikaa, valkopippuria, suolaa, kivennäisvettä
AAMUPALA
Rahkavoileipä
Sekoita 100 g maitorahkaa, hieman kivennäisvettä, 1 tl Creme Fraichea, hieman suolaa ja valkopippuria keskenään. Lisää 1 rkl hienonnettua vihantakrassia ja levitä seos 1 täysjyväleivälle. Päällystä leipä vielä 50 g:lla kurkkuviipaleita, joille voit ripotella hieman suolaa ja valkopippuria.
VÄLIPALA
Jogurtti ja mysliä
Sekoita 1 prk Viva jogurttia ja1l rkl mysliä tasaiseksi seokseksi ja nauti.
PÄÄATERIA
Kuorrutettu parsakaali
Huuhdo 150 g parsakaalia ja irrota kukkatertut varrestaan. Keitä varsia 3 min suolalla maustetussa vedessä ja lisää kukkanuput. Keitä vielä 6 min ja kaada keitinvesi pois. Viipaloi 3 keitettyä perunaa (keskiviikkona keitetty). Voitele uunivuoka 1/2 tl:lla voita tai margariinia. Levitä peruna viipaleet ja parsakaalit vuokaan kerroksittain. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää kaksi viipaletta kuutioitua naudanlihasäilykettä ja peitä pinta edamjuustoviipaleella. Ripottele päälle hieman paprikaa. Kuorruta 10 minuuttia 200-asteen uunissa.
VÄLIPALA
Tuoreet vihannekset
Saat syödä kaksi porkkanaa ja 100 g tuoretta, kuorittua kurkkua.
ILTAPALA
Mausteinen juustoleipä II
Sivele 1 täysjyväleipä viipaleelle1 tl tomaattiketsuppia ja peitä pinta salaatinlehdillä. Lisää edamjuustoviipale ja 1 viipaloitu tomaatti. Mausta suolalla, valkopippurilla ja ruohosipulisilpulla.

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar