esmaspäev, 25. mai 2009

Viimeiset kolme

Aika on mennyt lennaten, kaksi ja puoli paivaa enna onkin taalla olla. Meidan hotellin netti on kolmatta paiva poikki. Tulin tanne kylalle, jonka ensimmaisena paivana loysin. Eilen oli ihaana paiva merella, aamusta 7:15 oli lahto ja palasime hotellille noin kuuden paikkeilla illalla. Hyviin meita ruokitiin ja vettakin annetiin. Snorklaanimen oli kiva. Sai taas kaytta omia ostetuja vehkeita. See on niin tarkea, etta voi luotta, etta ei vuoda tai muuta ja saa keskitya vaan vedenalaisen maailman tutkailuun ja kuvaamiseen. Tosi kaloja oli tassa paikassa vahemman kuin viime vuona. Ja menimme mereen suoraan laivasta. Onneksi allokoa ei ollut ja muutenkin oli sellainen turvallinen olo.

Toissa paivana kun palasin sielta toiselta hotellilta, unohdin vahaaksi aikaa parvekeen oveen raolleen ja eilen oli hyttysen poukamia aika monta. Viime yona lisantui viela yksi, vaikka olinkin vuoteen ja yopaitan valuttanut hyttyskarkotella. No raavitaan niita viella pari viikoa Suomessakin.

Tanaan olin aamupaivan rannalla, ei toivoakaan mereen, alloko oli niin iso, kai lahden nyt altaalle loikoilemaan. Ja myohemmin voi menna pitkin rantaa kavelemaan. Jonkinlainen rusketus jo on. Tietysta syysta selka on kaikein ruskein. Onneksi pystyn nukkumaan, elika ei niin palanut.

Se minun vuorokausi toisessa hotellissa oli upea. Huone oli ylellinen ja tietysti ikkunasta paistoi meri, ihana oli suoraan hotellista menna mereen, vaikka ei se ensimmaiselna paivana onnistunut, kun oli laskuvesi ja meri taantunut. Olisi pitanut tarpoa korallipohjaa pitkin, mutta seuraavana paivana sit vietinkin koko paivan rannalla. Illalla kavin ravintolassa syomassa. Otin Cesarin salatin ja se valmistettiin minun edessa. Maukas oli. Ja aamiainen oli vahaan kuin Rayongissa. Ylellinen ja kaikkea paljon. Taksilla meniin sinne ja myos takaisin.

Nyt mietin miten vietan kaksi viimeista paivaa. Mennako viella huomenna puolipaiva snorklausretkelle tai looholla taalla nurkissa. Kaikkea hyvaa sinne koti Suomeen.

Kommentaare ei ole: