neljapäev, 16. aprill 2009

Valmis :)

Köögiremont on siis valmis. Mees tegi kõvasti tööd ja oli eriti hoolikas, seega tulemus on muidugi perfektne. Seevastu elamine remondi keskel oli tõesti pool põrgut. Vahepeal enam ei määletanud kuhu olin evakueerinud vanades kappides olnud asjad. Omaette kõik oli sassis, mingil määral tuli ka ümbertõsta päris kõikide kappide sisu. Kõik meeles pidada, ja see koristamine, tolmuimeja seisis mitu päeva keset kööki, kuna jätkuvalt pidi imeda saepuru.

Asjade tagasi siirdamisega tulid ka probleemid. Endiste kappide asemel on nüüd alumised kapid kõik sahtlitega. Ega mul veelgi ei ole täit kindlust kuhu midagi olen pannud. Tõsi elu-/magamistoast on kõik juba kuhugi siirdunud. Siiski on kindel, et mitmed asjad otsivad veel oma kohta ja siirduvad mujale.

Ilmad on meil veel külmad. Täna nägin esimesi arglikke paiselehe õiekesi tuulevaiksel, päikesepaistlisel kraaviserval. Öösiti on miinus kraade ja õues tuleb liikuda veel talve riietes. Nädalalõpus pidi tulema veel lundki. Õues on veel mitmetes kohtades lund.

Kommentaare ei ole: