reede, 3. aprill 2009

Remont edeneb

Nii, tööd on jõudnud sinna faasi, et osa köögikappe on juba kolinud garaazi, kraam on kuhu vähegi mahub, kaasa arvatud magamis-elutoa põrandal ja osa voodi all, pliit laiutab keset kööki ja kuna talle see vist ei meeldinud, siis kaks plaati on rivist väljas, just õigel ajal too vahetus tuli. Mikko teeb viimaseid töid sahtlite osas, tuli muide meile kah täiesti valesid osasid ja jäi tulemata vajalikke, selle pärast oli vaja koguni 2 korda pärast käis vahetamas.

Uus telekas on tõrjunud vana omalt paigalt ära ja ootab remondi valmimist. See asenduse jutt oli ka omaette. Enam ei tulnudki juhendit kus käest kinni hoides juhendatakse vaid ise oli vaja cd-plaadilt juhendid leida. Aga kel poleks olnud arvutit, kuidas need oleks saanud selle teleka konfiguratsioonid tehtud. Minulgi oli kogu köök printeripabereid täis. Lisaks juhendid olid veel kaunis segased.

Minu järgmise kuu reis on kinni makstud ja nüüdises lennukis sai koguni endale kohad valitud, tõsi sellest tuli 35 euri lisa, aga hea teada, et saan sellise koha mida tahtsin. Selle pagana diabeetese pärast on mul ju vetsu jooksmist oma jagu. Hakka alati teisi segama. Nüüd just sobiv koht olemas.

Eile lõuna ajal sadas tädipoeg külla. Nii oli siis hea taas üle pika aja lobiseda. Vaatasime onupoja juubelisünnipäeva video kah ära ja siis kui hakkasin mõtlema õhtusöögile ja nii, tõusis härra püsti ja teatas, et sõidab ära kojua. Turku. Mees teab, mis mees teeb. Algul olin küll väga hämmastunud, ma ikka vana aja inimene, kui on külalised, siis ollakse öö üle ja kõikse parem aeg lobisemiseks on ju õhtu. Siis saab ikka "по душе" räägitud. Noh see kord siis nii moodi.

Kommentaare ei ole: