teisipäev, 3. mai 2005

Tänane päev....

... algas või õigemini jätkus eilsest päevast. Neid eraldas 4 tunnine lühike paus öösel. Tahtsin teha Tiidule oma õnnitluskaardi, aga kuna programmi olin alles arvutile saanud, siis oli sellega apsakaid, valmis sain alles kolmepaikku ja saatsin ära. Seitsmepaikku ärkasin siiski ja otsustasin kasutada ära päiksepaistelist hommikut, kuna tänaseks oli ennustatud vihmasadu ja see ka saabus pärastlõunat, ja läksin juba hommikul kepikõnnile. See kord tegin sellise pikema ringi ja päris ära väsisin. Poole päeva paikku siis seadsin sammud linna, kuna täna tulid müügile järgmise talve puhkusereisid ja seega tuli minna broneerima järjekordset Thaimaa reisi.

Kohapeal ootas mind täielik üllatus - kogu detsember ja jaanuar ja peaaegu kogu veebruari reisid olid poole päevaga väljamüüdud. Noh oli veel mõningad kohad novembrisse. Mulle see isegi sobis rohkem, nädal aega vähem oodata. Ajalooline on see selle tõttu, et sel korral on reisikaaslaseks oma mees. Siiani olen olnud 3 x Katsiga, 2 x Ellega 3 x üksi ja ülejäänud korrad Margusega. Nüüd siis võtan riski ja lähem Mikkoga. Sihtkoht on Thaimaal Rayong 25.11 ja hotell on Novotel Coralia, 4 tähte, reisibüroo Aurinkomatkat.

Mäletan üks mu eelmise elu naispomo seletas, et oma mehega reisimisel on see edu, et pole tarvis ise kohvreid vedada ja on kaaslane õhtul kui vaja minna restoraani sööma. Noh kõike tuleb vähemalt kord järgi proovida.

Linna peal sain kokku Urmasega, käisime ostmas arvutile lisa USB sisendit, pärast selgus et see vist siiski ei sobi kuna näpis kadus, tuleb homme mõelda kuidas selle saab korda. Kui koju tulin nägin bussipeatuses Margust. Kui ei oleks olnud kindel selles, et Tiit mingil juhul siia ei sattu, oleks ju kena olnud ka teda näha, aga ega kõike head ka ei saa.

Eelmisel aastal tellisin endale sellise ajakirja nagu "digikuva", seal on väga palju häid ideesid ja õppetunde eriliste foto muutmise programmide kohta. Siiani olin lehitsenud ja nüüd siis olen otsustanud asja endale selgeks teha. Siis muidugi reisipildid läbi käia ja siis need netti. Täna tuli ka MikroBitti ja seal olid eri videokaamerate arvustused. Kõige paremaks alla tonni kaameraks oli valitud Sony DCR-HC42E. Käisin netist vaatamas, praegu saaks sellise Verkkokaupasta 658 euroga. Kui teaks et hinnad suve jooksul allapoole veel tulevad, lükkaks ostu edasi. Selle peale Urmas ütles, et siis jääb sul see ostmata kuna siis on juba muud paremad ja hakkad jälle ootama hinna langust.

Kommentaare ei ole: