pühapäev, 29. detsember 2019

Nädala horoskoop minule, naera või herneks...

"SÕNN joob juba esmaspäeval, küll tema põhjuse leiab. Sõnn on selle nädala soovija, ta mõtleb endale uueks aastaks kõikvõimalikud armastusega seotud soovid välja. Aasta viimasel päeval võib ilmuda keegi minevikust teie ellu tagasi, aga see ei meeldi teile, selle inimesega seostub vaid üks sõna-armukadedus. Uut aastat alustab sõnn eneseanalüüsiga, te otsustate, et ei tee enam halva mängu juures head nägu ja edaspidi ütlete kõigile vaid tõtt näkku. "

Selle joomisega minul vist tegemist ei ole, aga kes teab. Et keegi minevikust välja ilmuks ja veel armukadedusega, ei usu, vast neile sõnnidele, kes tähtkuju algul sündinud. Seevastu see eneseanalüüs on ilmselt tõsi.

Nende horoskoopide ja muude ennustustega on minul nii, et usun ja ei usu. Lõppuks ilmselt ikka usun kah. Igal juhul need kuidagi mind puudutavad ja enam kui ma tahaksin.

Mõnikord mõtlen, et tegelikult on parem kui ei tea mida homne päev jne toob, kunagi kuskilt lugesin, et uudistega on nii, kui on halvad, siis parem kui ei tea, saab elada õnnelikult edasi, kui head, siis ega nad halvaks ei lähe kui hiljem teada saad.

Kommentaare ei ole: