pühapäev, 25. august 2019

Jooks ühest projektist teise ;)

Väga, väga vanasti olid viisaastakud, nüüd on projektid, tõsi need on õnneks lühema ajalised, aga asi sama. Alustatakse alati suure hurraaga, lõpuks väsitakse ära ja kuidagi viiakse lõpule.

No minu viimase aja projektid on need, mis koguni hakkasid lõpuks negatiivselt mõjuma blogi kirjutamisele. Ehk eelmise aasta lõpul ja selle algul tegin oma reisidest fotoraamatuid. Viimase sain valmis juunis, oli seal ju üsna palju sättimist. Kõigepealt valida pildid, need redigeerida ja siis raamatusse koos tekstidega. See viimane käsitles maikuu Santorini reisi, mis oli siis mõeldud mu 70. juubelisünnipäeva tähistamiseks. Eks ma mõtlesin pikalt ja laialt kuidas see pidu järjestada, aga nagu alati kõige otsustab hind. Korralikku juubelipidu kahe tonniga ei tee, isegi mitte Eestis, aga kahe nädalase puhkuse koos kaasaga Santorinil heas hotellis otse mere kaldal sain. Isekas mina.

Järgmine projekt mille kallale asusin oli mind juba kaks aastat seistes vaevanud: kaltsuvaibad. Lõime oli oma neli + aastat tagasi üles pannud, 40 meetrit, osa valmis teinud ja siis seisis. Nüüd asusin tõsiselt tööle ja mõned päevad tagasi sain valmis.

Selle sain kogune maha müüdud

Täiesti juhuslikut leidsin kaltsuvaibale uue kasutusvõimaluse, on mugav istuda ja ei vaju kortsu, ega pole vaja karta, et määrdub

 



Nüüd on ees reis Eestisse ja sealt Prantsusmaale - Provence ringreisile Germaloga.

1 kommentaar:

helle ütles ...

Väga ilusad vaibad! Oled osav!