esmaspäev, 11. detsember 2017

Homme algab selle aasta viimane nädal kodus.

Kunagi keegi küsis, et kus on siis sinu kodu, Eestis või Soomes. Ei pidanud palju mõtlema, minu päris kodu on siin Soomes, Tampere linnas, Ikuri linnaosas. Kuigi olgem ausad, viimasel ajal olen olnud vähemalt kolmandiku või rohkemgi ajast Eestis ja üle kuu aja veab reisimist siin, seal ja kolmandas kohas. Mõtlesin siis, et mida huvitavat sel aastal on juhtunud. Pingutasin ajusid ja ei tulnudki meelde midagi muud kui keskmise poja elukaaslase poja leeripidu, mis meie õuel korraldati. Mina võtsin seekord kergemalt ja tegin ainult kartulisalati. Õnneks sattus ka selle suve üks vihmatu päev.


Pildil siis poeg, tema elukaaslane tütretütrega ja tütrega


Päevakangelane istub minu kõrval

Seega oli see suvi üsna igav, kõik  marjad muidugi korjasin  seekord sügavkülma, hea sõbratar tõi sügise poole kotide kaupa õunu, ka need rändasid samasse, korra käisime seenel. Naljakas, kuigi kogu suvi sadas, seeni eriti ei olnud. 

Augusti lõpul  oli operatsioon,  tehti  tuimestusega. Midagi lõigati välja, midagi õmmeldi kinni ja kuu aega ei tohtinud midagi tõsta. 

Selle aasta viimase kodus olemise nädalal on plaanis lõpetada pooleli olevaid asju, hästi läbi mõelda, mida tulen vajama jõulude, uue aasta vastuvõtmiseks Eestis. 

Muide jõulutervitus kaardid on valmis kirjutatud: 18 Eestisse ja 12 Soome. Homme viin posti.

Kommentaare ei ole: