laupäev, 5. november 2016

Viis nädalat ja miinus 7 kilo

... jah tõsi ta on, see dieet tõesti toimib. Söögi tegemine on kah nalja asi - segad neid pakke kas sooja või külma veega, prae moodi asjad ei maitsenud mulle, olid natuke liiga maitsestatud. Putrudele lisan umbes 100 g marju, sõstrad, mustikad, pohlad või jõhvikad. Suppidele aurutan lillkapsast ja õhtuks teleka ette üle poole kilo juurikaid - peeti, porgandit, kaalikat, naerist viiludeks ja ahju, hea krõbistada.

Paar nädalat tagasi sain ka kaasa liituma sama dieediga, nüüd pole vaja ka talle eraldi toite teha. Koos kohe hulga lõbusam.
Muidugi kui ikka täiesti aus olla, siis öösel on nälja tunne küll, aga joon vett ja ei anna alla. Ujumas käin vahelduva eduga, kui ikka sattub mingi muu tähtis käik, siis jääb käimata.

Eelmisel nädalavahetusel käisime noorimat Joensuus vaatamas. Tellis teine Ikeast koorma mööblit ja taas oli auto nagu veomasin. Jalad on natuke rahunenud, isegi need 400 km sinna ja tagasi elasin suht normaalselt üle. Sain taas ühe paari sokke kootud, ega keegi ei taha, andke teada. Mees on roolis ja mul seal kõrval hea vardaid keerutada.

Nüüd valmistume pisitasa nädala pärast algavale reisile - seekord on ees Lõuna Aafrika ja Viktooria juga. Eesti kaudu ja reisibõroo on Germalo. See saab olema eriti huvitav ja kahtlemata üsna raske.

Loodan enne veel leida aega ja kirjutada siia muud kah, tunnistan, et olen olnud natuke laisa võitu. Kuidagi olen kõik jõuvarud koondanud kaalulangetamisele ja muud jutud on jäänud unarusse.

1 kommentaar:

neiud ärevil ütles ...

Tubli. See on suur saavutus.Jõudu ja jaksu ka edaspidiseks.