teisipäev, 30. detsember 2014

Kokkuvõte aastast 2014 - kogu aeg minemas või tulemas. (jaanuar, veebruar, märts)

Ok, homme on siis selle aasta viimane päev, just õige aeg teha pisikest tagasivaadet. Mis ja kuidas on läinud. On olnud üllatavaid kordaminekuid, leina ja ülemõistuse siblimist. Tundub koguni, et olen sellest aastast vähem aega viitnud kodus ja suurema osa olnud kuskil mujal, kas minemas või tulemas. Aga võtame järjekorras.

Hakkasin kirjutama ja sain aru, et ühte postitusse ma seda kuidagi ei mahuta, seega võib kokkuvõtte tegemine minna koguni mitmele lehele. 

Jaanuar

13. - 28.01. Barbados
Kujutasin ette hoopis midagi muud, aga eks ta oli üsnagi eksootiline. Kõige naljakam oli see, kuidas ma olles maailma teisel poolel müüsin oma päranduseks saanud metsa. Hea hinna sain.


 Mis on Barbados: 1. rumm



 2. imekaunis meri



3. pikad jalutuskäigud mere ääres



 siia vahele ka natuke liikuvat pilti siit http://youtu.be/jaEXf6BiUDQ

4. huvitavad ekskursioonid

 Veebruar

Veebruari mahtus metsa müügilepingu sõlmimine Tallinnas ja ääretult kurb asi - kallis tädipoeg Paul suri ära. Me tulime 12.02 Eestist, saime teada, et ta on haiglas, sõbrapäeval läksime teda Turusse vaatama. Järgmise päeva lõunaajal ta naine helistas ja teatas, et ei ole enam Pauli.

Märts

Märts raputas taas tunnete tasandil põhjalikult.


Matustelt otse sadamasse ja vastu ööd taksoga Kohilasse Tormit vaatama. Samal ajal käis põhjalik ettevalmistumine aprilli suurele reisile. 


Enne kuu lõppu jõudis meile külla ka Leego. 


Kommentaare ei ole: