teisipäev, 16. september 2014

Hea on kui on mida oodata...

Kui mu võõrasisa veel elaks siis ta ütleks, et ma elan nagu oleks mitu rauda tules ja üks ... no jah ei hakka omas blogis ropendama. Aga jah mul on plaaneeritud juba ette mitu reisi. Homme algab neist üks. See on üsna kallis, aga päris kindlalt huvitav. Järgmine on oktoobri lõpus ja noh suhteliselt hinnaline, aga täielik lõõgastus - Maldiivid. Veebruaris lähen safarile ja märtsis Thaimaale. Ja iga suure reisi vahel peaks põikama ka Eestis käia.

Ma tahtsin minna ka jaanuaris Norrasse virmalisi vaatama, aga isegi saan aru, et mis liig, see liig. Nüüd leidsin lehekülje kus näib kus need virmalised on

Kui ikka väga hästi läheb, äkki näeme juba homme neid Islandis.




1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.