teisipäev, 16. september 2014

See viimane päev enne reisi.



Seekord on sund algul üsna palju põhja poole. Islandisse. Olen kordades sealt mööda sõitnud, nüüd läheme vaatama, kuidas seal on. Juba tükk aega tagasi hakkas seal miski tegutsema. Kuna ka tagasi tuleme sealt kaudu, siis pisike hirm on, äkki ei pääsegi. Eelmine kord oli kogu Euroopa lennuliiklus mitmeid aegu suletud nende tuhapilvede pärast. Hirm on.

Bárðarbunga siin on infi keda huvitab. 

Meie oleme Islandil kaks ööd, teeme ekskursioone. Esimene on:
" teemme koko päivän kestävän Kultainen kierros -retken. Vierailemme alueella, jossa Euraasian ja Pohjois-Amerikan tektoniset mannerlaatat yhä erkaantuvat toisistaan. Käymme ihastelemassa myös kuumaa vettä suihkuttavaa Strokkuria – geysirin pikkuveljeä – ja näemme luonnonvoimien jylläävän kultaisella putouksella Gullfossilla"

 ja teisel päeval on:
 "Aamupäivällä lähdemme kohti Sinistä laguunia. Halukkaat voivat rentoutua sen lämpimässä, terveellisessä, piipitoisessa vedessä. Kylpemisen jälkeen matkamme jatkuu Keflavikin lentokentälle, josta klo 16.50–19.00 lento Washington DC:hen, USA:n pääkaupunkiin."

Washingtonis oleme kolm ööd. Mis tuleb programmiks kirjutan siia koha peal. Küsimus suurele ringile: kas koha peal kirjutatakse kokku.

Mis veel vaja teha enne reisi: lilled kasta, loomulikult pakkida, lennuki riided korda teha, nendel pagana mugavatel viigikatel, mida kannan alati lennukis, hakkas lukk ise avanema, jõle piinlik lugu. Nüüd vaja uus panna. Vana sain juba lahti harutatud ja juba see oli üsna keeruline. Kuna kasutusel viimsepeale uus õmblusmasin, keeruline kui kurat, on ees olev töö hirmutav. Edasilükata ka enam ei saa.

Aga õunaahjukoogi sain eile tehtud ja 3 pannitäit juustuleibasid kah. Kats just eile kiitis nende maitset, meeldivad mälestused 40 aastat tagasi.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tuult tiibadesse! Oled tõepoolest väsimatu ja nii tohutult tegus.
Kohapeal kirjutatakse kokku :)

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.