pühapäev, 18. mai 2014

Reis maailma ümber - kuidas ja miks üldse sai teoks.

See oli eelmisel suvel kuskil kui hoomasin Olympia Kaukomatkatoimisto pakkumist. 26 päeva, sellest 18 laeval ja hinnaks 5700. Kallis küll, aga päeva kohta üsna normaalne. Pealegi kui suurema osa ajast oli ju toitlustus peal. Üksi minnes siiski oleks pidanud peale maksma paari tonni ringis. Hakkasin siis masseerima sõbrantsi, algul pidaski seda huvitavaks, aga mõelnud järele keeldus. Mees ütles kohe, et ta ei ole huvitatud. Liiga kallis ja 18 päeva laeval - ei tänan. Nii ma siis matsingi oma soovi.

Aga kui inimene ikka midagi kohutavalt tahab, leiab saatus ikka mingi tee teda aidata. Uskuge või mitte. 

Kuskil detsembris võeti minuga ühendus seoses metsa ostuga. Olin seda juba aastaid üritanud müüa, aga kuna seal elas metsis, paljunegu rahuga, keegi ei tahtnud seda. Nüüd järsku oleks tahetud. See metsamüük oli täis ooper ja sellest kirjutan mõnel muul korral, aga algsest pakkumisest 12,5 tuhat kasvas hind 39, millega selle realiseeritud sain ja nüüd oli mul ju rahad reisiks.

Teatasin mehele, et kui tema ei taha kaasa tulla, lähen üksi ja broneerisin reisi ära. Teatasin ka sõbrantsile, et asi on nüüd nii. et lähen aprillis sellele meie maakerale ringi peale tegema. Ilmselt pikaajaline masseerimine oli teinud oma töö ja nüüd soostus tema ka kaasa tulema.

 Suurem osa meie rühmast.

Tulemus - reis on tehtud ja saame veelgi hästi läbi. Väike hirm oli mõlemal - me oleme nii erinevad inimesed ju me siis sellepärast teineteisega suhtlemegi. Otsime teisest seda, mis meis endis puudub.

2 kommentaari:

Kratt ütles ...

Nii äge, et selle reisi teoks tegid! Ja mulle sinu blogi väga meeldib lugeda, just selle tõttu, et vanemad inimesed eriti palju ei blogi (kui keegi teab mõnda head 50+ blogija blogi, mida lugeda, siis palun soovitada) ja nende mõttemaailmast on huvitav teada saada.
Nii et palun jätka :)

Anonüümne ütles ...

Heh, Elvi, sa lihtsalt meeldid mulle. Nii hoida! Sära ja pealehakkamist!