teisipäev, 11. september 2012

Frustreeritud, ehk tunnen, .....

......et olen kannatanud vaeva, mille oleks saanud ligi kuu aega tagasi viie minutiga võtta ära, siis kui lamasin seal Pärnu haiglas kolm tundi.

Ehk, eile siis pääsesin lõpuks oma rajooni arsti juurde ja ladusin kõik esile. Mis, kus, millal algas ja kuidas kõik edasi kulges. Arst kuulas ära ja hakkas siis arvutil googletama. Siis trükkis välja juhise ja ütles, et mul on "hyvälaatuinen asentohuimaus" ja seal juhises olid näidatud need pea keeramise liigutused. Selle sama jutu olin ju ka Pärnus esitanud, aga ainus nõuanne oli, et mine perearsti juurde.

Nüüd on peapööritus lõppenud, peaks vist siia pannema vähemalt juhise tulevastele põlvedele, kahjuks ei leidnud mingit eestikeelset materjaali. Leidsin inglisekeelse
Seal on ka venekeelne olemas, kes paremini saab sellest aru. Leidsin ka video sellest

Paar päeva pidi veel olema ebakindlust ja siis kõik korras. Minul igal juhul praegu mingit peapöörituse tunnet ei ole. Aga kerge ebakindlus, nagu kaua haige olnud inimesel on.

Pole siin kirjutamas käinud, kui see peapööritus mõjus eriti depressiivselt. Teinud vaid kõige vajaminevamad asjad, isegi skyped ei teinud lahti. Facebookis vaid mõningaid ridu kirjutanud, noh, et olen ikka veel elus.

 Siin algas puurimistöö, kestis umbes 8 tundi


Oleme valimas köökki laua ja kappide uste värve

 Põrand on osaliselt valmis, st parketi osa, kiviplaadid on veel tulemata.

Remont majas kestab, puurauk - 120 m on tehtud ja radikad ja põranda küte paigas. Osa põrandast on ka valmis, otsustatud põhiliinid. Soojus tuleb majja selle kuu lõpus.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Et siis tuleb üks muinasjutuelu ja -majakene...Vaadake,et endid lõhki ei rabele seal.:D Muidu on seegi kui taadi/õunapuu jutus kooliajast : no kui mina midagi ei saa,siis saavad teised ja peavad mind tänuga meeles...

murueit

Anonüümne ütles ...

Lihtsalt huvitavat...:
http://vaikus-on.blogspot.com/2011_04_01_archive.html