teisipäev, 7. august 2012

Viimane tuba tühjaks tehtud....



See meie remont on nagu tundmatus kohas vette hüppamine, kui algselt küsisime kui kalliks see tuleb, siis see mees kes tegi põhiettevõtmise, ehk puurimised ja masinad, ütles et ta täpselt ei tea, aga alla 25 tuhande peaks olema, tema osa on 18 ja kuni 5 tuhat läheb soojusvõrgustikule. Tuli soojusvõrgu mees ja ütles, et selle asendamine on 10 tuhat, me ei teadnud siis veel, et selle asendamise jaoks on vaja võtta mees, kes valmistab põranda selleks ette ja lisab kõik vajaliku, see mees taas ütles et tema töö on 7,5 tuhat ja siin veel ei olegi sees  lõpliku põrandakatet, kuna see töö tuleb pärast veel ja materjalid pealekauba. Mida siis põrandale paneme, poole köögi osas + vets + välis ja sise esikud - kivipõranda ja ülejäänud osas parketi.


 peaaegu oleksime saanud vale ahju, näitusel oli selline nähtaval, aga me kogu aeg rääkisme teisest, tellimuse lehel oli küll see, nüüd sai viga õigel ajal märgatud ja tuleb siiski õige

põranda lahtivõtmisel leidsime 1958 aasta lehti
 
siia tuleb siis aken, mees on võtnud saepuru seina vahelt ära
 
Aga mis teha kui juba alustatud tuleb teha ka lõpuni. See, et me talvel tellisime uksed oli suur viga, kogu aeg on need olnud jalus ja nüüd oleks saanud tellida standardsed ja palju odavamad, kuna nagunii lähevad uueks ukseaugud, sest põrand ju kasvab natuke taas. Aga kes siis oskas arvata.

Kommentaare ei ole: