kolmapäev, 18. juuli 2012

Aga meil oli kodus kanalisatsiooni remont....


Vaade teiselt korruselt


 Esimesel korrusel

 Vaade keldris

Kuna kogu alumine korrus läheb kapitaalremonti, siis otsustas mees, et vahetame ka maja vana kanalisatsiooni ja asendame vana metalltorustiku plastmassist torudega. Need ei ole nii kergesti umbe minevad. Operatsioon tähendas muidugi mõlema wc mahavõtmist ja ka veetorude vahetust. Kogu töö tehti viie päevaga. Õnneks krundi teises otsas on meil saun ja selle juures wc, ei olnud vaja minna naabreid tülitama.

Mina muidugi ööloomana siirdusin magama ka sauna, esimese öö magasin suisa pesuruumis, pagana kõva oli, ei leidnud kuidagi sobivat asendit. Siis vedasin oma kudumistelgede kõrvale sohva ja see oli juba palju mugavam. Nüüd on ülalt korruselt kõik korras, vesi tuleb ja läheb ja pole vaja minna vetsu krundi teise serva.

Aga täna tuleb ahju tegija kell 11 ja siis tellime alla korruselt puuküttega pliidi ja ahju, milles saab küpsetada ka leiba.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hee,kas Soomes toredaid rotte ei ole plastmasstorude jaoks nagu Eestis Pääsküla kandis peale prygimägede likvideerimist ümbruskonnast?

Alice ütles ...

Mina elan siis juba 29 aastat ja päris endise prügimäe lähedal.Selle aja jooksul pole ma küll ühtegi rotti näinud ja minu plastmasstorud on kõik terved. Isegi hiiri pole.

Elviina's blog ütles ...

Ma usun, et rotte muidugi on olemas, ise ei ole näinud. Meil siin on olemas üks põldhiire moodi elukas, nimi soomekeeles "päästäinen" ja see on looduskaitse all. Kass murrab neid, aga ei söö. Muide meil on kogu aeg olnud majas kassid ja ei usu, et sellise kassi haisu sisse ükski endast lugupidav rott tuleb. :)