esmaspäev, 7. mai 2012

Nimekiri on tehtud, samuti korda lastud teha ....

... varbad, sõrmed, juuksed. Täna käisin ja lasin teha geeli küüned. Viimased olid jaanuaris ja õnnestusid eriti kenasti. Sel korral ainult oma küüned olid eilse peenrarohimise järel täiesti kadunud. Mul olid küll kummikindad, aga need läksid pidevalt katki. Loll mina, oleks vaja olnud panna mingid paksemad kindad, maniküürija rääkis et tema kasutab vanu nahkkindaid.  Siiski nüüd on natuke paremad. Kohale minnes tuli ronida x + 1 treppi üles Piispala harjule. Sealt oli hea vaade mõlemale poole. Ühel pool on Näsijärv


ja teisel pool Pühajärv. 


On veel jäänud mõningad tööd, näiteks natuke triikida ja pesu rullida. Küpsetada head paremat siia jääjatele. Postist tuua homme ära mingi pakike, ei mäleta isegi mis see on. Võib-olla mingi raamat. Akusid tuleb laadida ja õhtul hakata pakkima.

Kogemust pakkimisest muidugi on, seekord tuleb kindlasti panna käsipagasi hulka sortsid ja kerge pluusike, vast ka ühed ujukad. Kui sinna saarele viiakse inimesed ja nende kohvrid eri moodi, siis on mõnel tulnud oodata kohvreid mitmeidki tunde.  

Kommentaare ei ole: