neljapäev, 3. mai 2012

Hankisin endale kontaktläätsed...

... ma muidugi olen oma prillidega täiesti rahul, aga on olukordi kus neid ei saa kasutada. Üks selline on snorkeldamine. No ei saa kuidagi maski alla prille mahutada, vaat näpitsprillidest ei te. Kalu ja koralle ma muidugi näen, vesi ju toimib kah mingil määral suurendavana, aga kui tahaks tulevikus vaatamiseks teha mõned võtted, siis see ei õnnestu, hea kui näeb fotoaparaati, aga isegi selle tuvastamine, et see on sisselülitatud, ei näe. Nii olen viimasel ajal suunanud selle kalade suunas ja plõksutanud.


No see on peaaegu sama kui öösel minna metsa ja lasta vibust nooli, lootuses, et keegi ikka ette jääb. Noh ma mõtlen jahimehe seisukohalt.

Esimese päeva muljed ei olnud eriti julgustavad, esiteks kõik asjad olid taas kohutavalt väikesed, näiteks kiitsin sõbrantsi, et ta on ilmselt 10 kg kaalust alla võtnud kui näib nii õblukesena, hiljem kodus sain aru, et see oli ju prillide ja kontaktläätsede erinevus. Noh las on teine rõõmus.

Teine asi oli see, et nende paigale saamine ja ära saamine on ikka suure töö taga.  Silmaarst  küll lohutas, et kui harjub, läheb asi kergemaks.

Muidugi sellist teravust kui prillidega ei saa kuidagi, näeb, aga umbes nagu keskpärase fotokaga tehtud pildid, on see nähtav maailm. 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Heh,kui mina aastakümme tagasi neid läätsesid panema hakkasin,pesin enne põranda ära,et siis hea istuda ja harjutada nagu arst õpetas,poolest tunnist tunnini jne. Oh jeh,vaatasin siis nende läätsedega põrandale ja oli tunne,et seda pole aasta aega pestud...:D