teisipäev, 16. november 2010

Kord katkestatud dieedi jätkamine ei too kohe mingit nähtavat muutust

Mul on ka enne olnud selle dieediga katkestusi, aga mitte kunagi üle päeva, paari. Nüüdne nädalane mõjus pahasti. Organism tõrgub ja peab kinni oma + programmi, aga küll ma selle saan taas korda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiistai

TARVIKKEET

50 g paistijauhelihaa, 1 rkl mysliä, 2 1/4 viipaletta täysjyväleipää, 1 prk Viva jogurttia, 2 rkl maitorahkaa, 1/2 tl öljyä, 4 tl sinappia, 4 tl tomaattisosetta, 75 g spagettia, 1/2 tl lihaliemivalmistetta, 120  g keräsalaattia, 4 pientä tomaattia, l 1/2 pientä sipulia, basilikaa, persiljaa, ruohosipulia, 1 iso omena, etikkaa, oreganoa, valkopippuria, suolaa.

AAMUPALA

Rahka tomaatti voileipä

Voitele täysjyväaleviipale 1 rkl:lla maitorahkaa. Lohko kaksi tomaattia ja lisää ne leivän päälle. Mausta vielä suolalla, valkopippurilla ja persiljasilpulla.

VÄLIPALA

Jogurtti ja mysliä

Sekoita 1 prk Viva jogurttia ja 1 rkl mysliä tasaiseksi seokseksi ja nauti.

PÄÄATERIA

Spagetti Bolognese

Keitä 75 g spagettia* suolaa maustetussa vedessä. Kuumenna 1/2 tl öljyä teflonpaistinpannussa, lisää 25 g jauhelihaa ja paista kauniin ruskeaksi. Lisää1 hienonnettu sipuli ja kaksi kuutioitua tomaattia ja anna aineitten hautua hetken aikaa, lisää edelleen 4 tl tomaattisosetta, 4 rkl vettä ja 1/2 tl lihaliemivalmistetta ja keitä vielä hetken aikaa. Mausta kastike suolalla, valkopippurilla ja oreganolla ja lisää lopuksi päälle hieman basilikaa. Revi 100 g keräsalaattia pieniksi suikaleiksi ja kaada päälle suolalla, valkopippurilla ja makeutusaineella maustettu etikkakastike.

VÄLIPALA

Iso omena

ILTAPALA

Hampurilaisvoileipä

Voitele täysjyväleipäviipale 2 tl:lla sinappia ja peitä pinta salaatinlehdillä. Lisää viipaleiksi leikattu, eilen paistettu jauhelihapihvi ja koristele pinta ruohosipulisilpulla.

*VIHJE: Keitä samalla torstaita varten 50 g spagettia, joka keitettynä painaa noin 125 g.

Kommentaare ei ole: