TARVIKKEET
2 viipaletta (40 g) naudanlihasäilykettä tai cornedbeef -säilykettä, 1 viipale keittokinkkua, 1 rkl mysliä, 2 viipaletta täysjyväleipää, 1 prk Viva jogurttia, 2 rkl maitorahkaa, 1 tl notkeaa sulatejuustoa, 3 dl lihalientä (lihaliemivalmisteesta), 150 g vihreitä papuja, 100 g kurkkua, 4 keskikokoista perunaa, salaatinlehtiä, 1 keskikokoinen paprika, 2 nippua retiisejä, 3 pientä tomaattia, persiljaa, ruohosipulia, 1 pieni kiivihedelmä, valkopippuria, suolaa.
AAMUPALA
Retiisivoileipä
Voitele täysjyväleipäviipale 2 tl:lla maitorahkaa. Päällystä leipä viipaloiduilla retiiseillä ja ripottele päälle hieman suolaa, valkopippuria ja persiljasilppua. Syö loput retiisit kokonaisina ja nauti vielä kokonainen kiivi aamupalan päätteeksi.
VÄLIPALA
Jogurtti ja mysliä
Sekoita 1 prk Viva jogurttia ja 1 rkl mysliä tasaiseksi seokseksi ja nauti.
PÄÄATERIA
Papupata
Kuumenna lihaliemivalmisteesta sekoitettu 3 dl lientä kiehuvaksi. Kuori ja pilko joukkoon 4 perunaa ja anna kiehua noin 15 min. Pilko 150 g vihreitä papuja ja 40 g eli kaksi viipaletta naudanlihasäilykettä tai corned beefiä joukkoon ja keitä vielä 8 min. Mausta papupata suolalla, valkopippurilla ja persilja-silpulla.
VÄLIPALA
Tuoreet kasvikset
Napostele välipalaksi 1 nippu retiisejä. Kaksi pientä tomaattia, 1 paprika, ja 100 g tuoretta kurkkua
ILTAPALA
Kinkkutomaattivoileipä
Voitele täysjyväleipäviipale 1 tl:lla notkeaa sulatejuustoa ja peitä pinta salaatinlehdillä. Lisää leivän päälle 1 viipale keittokinkkua ja viipaloitu tomaatti. Mausta iltapala valkopippurilla ja ruohosipulisilpulla.

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar