pühapäev, 24. oktoober 2010

Esimese nädala 1. päev

Meie imeline dieet algab alati pühapäeval. Täna siis harjutasime end vee joomisega, 5 korda päevas söömisega ja 1000 kcal:ga.

Sunnuntai

TARVIKKEET

250 g porsaanfileetä, l muna, 2 hapankorppua, 1/2 viipaletta täysjyvä-leipää, 2 tl Creme Fraichea, 2 tl voita tai margariinia, 1/2 tl öljyä, 50.g nauhamakaronia, 150 g herkkusieniä, 50 g lehti-salaattia, l nippu retiisejä, 3 pientä tomaattia, l pieni sipuli, persiljaa, ruohosipulia, l pieni banaani, l keskikokoinen kiivi, sitruunamehua, etikkaa, valkopippuria, suolaa, makeutusainetta.

AAMUPALA

Keitetty muna ja voileipä

Voitele 1/2 täysjyväleipä viipaletta (25 g) l tl: Ha voita tai margariinia. Keitä muna pehmeäksi ja mausta se suolalla ja valkopippurilla. Halkaise tomaatti ja mausta se hienonnetulla ruohosipulilla.

VÄLIPALA

Näkkileipä ja banaaniviipaleet

Voitele näkkileipä 2 tl:lla Creme Fraichea ja peitä . pinta puolena viipaloidulla banaanilla.

PÄÄATERIA

Porsaanfilee ja herkkusienet OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keitä 50 g nauhamakaronia* suolalla maustetussa vedessä. Lisää paistinpannulle l tl öljyä, kuumenna ja .paista 100 g porsaanfileetä* kauniin ruskeaksi. Nosta liha syrjään ja lisää pannulle hienonnettu sipuli ja 100 g viipaloituja herkkusieniä. Anna hautua hetken ja vähennä lämpöä. Mausta liha ja muut aineet suolalla ja valkopippurilla. Lisää sienten päälle vielä sitruunanmehua ja persiljasilppua. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi ja asettele nauhamakaronit ja muut aineet kauniiksi ryhmäksi lämpimälle lautaselle.

VÄLIPALA

Banaani-kiivisalaatti

Viipaloi puoli banaania ja kiivihedelmä. Mausta sitruunamehulla. "VIHJE: Keitä samalla 50 g nauhamakaronia huomista varten. Kypsennä samalla myös iltapalalla tarjottava 50 g porsaanfileetä.

ILTAPALA

Ruokaisa iltapalasalaatti

Huuhdo 50 g lehtisalaattia, valuta hyvin ja asettele lehdet lautaselle. Viipaloi kaksi pientä tomaattia, nippu retiisejä, 50 herkkusieniä ja 50 g päivällä paistettua porsaanfileetä ja asettele kaikki aineet kauniiksi ryhmäksi salaatti petin päälle. Mausta suolalla, vasta-jauhetulla pippurilla, etikalla ja makeutusaineella. Salaatin lisäksi saat vielä nauttia hapankorpun, jonka voit voidella l tl: Ha voita tai margariinia.

•VIHJE: Keitä samalla 50 g nauhamakaronia huomista varten. Kypsennä samalla myös iltapalalla tarjottava 50 g porsaanfileetä.

Mu mehele see dieet meeldib, noh kui naine kokkab 5 korda päevas, serveerib ilusti ja kutsub sööma, kellele ei meeldiks :)

Kommentaare ei ole: