Meie imeline dieet algab alati pühapäeval. Täna siis harjutasime end vee joomisega, 5 korda päevas söömisega ja 1000 kcal:ga.
Sunnuntai
TARVIKKEET
250 g porsaanfileetä, l muna, 2 hapankorppua, 1/2 viipaletta täysjyvä-leipää, 2 tl Creme Fraichea, 2 tl voita tai margariinia, 1/2 tl öljyä, 50.g nauhamakaronia, 150 g herkkusieniä, 50 g lehti-salaattia, l nippu retiisejä, 3 pientä tomaattia, l pieni sipuli, persiljaa, ruohosipulia, l pieni banaani, l keskikokoinen kiivi, sitruunamehua, etikkaa, valkopippuria, suolaa, makeutusainetta.
AAMUPALA
Keitetty muna ja voileipä
Voitele 1/2 täysjyväleipä viipaletta (25 g) l tl: Ha voita tai margariinia. Keitä muna pehmeäksi ja mausta se suolalla ja valkopippurilla. Halkaise tomaatti ja mausta se hienonnetulla ruohosipulilla.
VÄLIPALA
Näkkileipä ja banaaniviipaleet
Voitele näkkileipä 2 tl:lla Creme Fraichea ja peitä . pinta puolena viipaloidulla banaanilla.
PÄÄATERIA
Keitä 50 g nauhamakaronia* suolalla maustetussa vedessä. Lisää paistinpannulle l tl öljyä, kuumenna ja .paista 100 g porsaanfileetä* kauniin ruskeaksi. Nosta liha syrjään ja lisää pannulle hienonnettu sipuli ja 100 g viipaloituja herkkusieniä. Anna hautua hetken ja vähennä lämpöä. Mausta liha ja muut aineet suolalla ja valkopippurilla. Lisää sienten päälle vielä sitruunanmehua ja persiljasilppua. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi ja asettele nauhamakaronit ja muut aineet kauniiksi ryhmäksi lämpimälle lautaselle.
VÄLIPALA
Banaani-kiivisalaatti
Viipaloi puoli banaania ja kiivihedelmä. Mausta sitruunamehulla. "VIHJE: Keitä samalla 50 g nauhamakaronia huomista varten. Kypsennä samalla myös iltapalalla tarjottava 50 g porsaanfileetä.
ILTAPALA
Ruokaisa iltapalasalaatti
Huuhdo 50 g lehtisalaattia, valuta hyvin ja asettele lehdet lautaselle. Viipaloi kaksi pientä tomaattia, nippu retiisejä, 50 herkkusieniä ja 50 g päivällä paistettua porsaanfileetä ja asettele kaikki aineet kauniiksi ryhmäksi salaatti petin päälle. Mausta suolalla, vasta-jauhetulla pippurilla, etikalla ja makeutusaineella. Salaatin lisäksi saat vielä nauttia hapankorpun, jonka voit voidella l tl: Ha voita tai margariinia.
•VIHJE: Keitä samalla 50 g nauhamakaronia huomista varten. Kypsennä samalla myös iltapalalla tarjottava 50 g porsaanfileetä.
Mu mehele see dieet meeldib, noh kui naine kokkab 5 korda päevas, serveerib ilusti ja kutsub sööma, kellele ei meeldiks :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar