reede, 15. jaanuar 2010

Kui profesionaal ei ole tasemel...


Oli mul vaja teada kuidas määratakse kinga numbreid. On ju maailmas nii mitmeid numbri süsteeme. Vanasti teadsin et on oma kinga nr 38, nüüd on mingi 6, mis pidi olema endine 40. Jaa eks viimase paarikümne aastaga on kaal suurenenud ja ka jalad kasvanud suuremaks, et seda kaalu ikka kanda. See oli nüüd kõrvalepõige. Kellelt siis küsida kuidas määratakse su kinga nr kui oled jala joonlauaga ära mõõtnud. Võiks arvata et kingapoes.

Läksin siis ühel päeval kingapoode külastama, esimeses ei teadnud, ei ka teises ja kolmandas. Mõtlesin et tühi töö, oleks pidanud hoopis googeldama. Käisin veel paar poodi läbi, lõpuks ühes olid tööl noorukesed näitsikud, ka nemad ei teadnud, aga arvuti kõrval kukkusid kohe googeldama ja näitasid, et netis on tõesti olemas lehekülg, kus koguni saab ükskõik mis mõõdustikust kohe arvutada teise. Nii siis tulin koju ja mõtlesin kunagise õpetaja juhatust.

Tema ütles, et koolis ei saada ainult teadmisi vaid ka arendatakse inimest mõtlema ja lahendusi leidma. Nood tüdrukud olid ilmselt sellise koolituse teinud. Lõpp hea, kõik hea.

Aga keda huvitab siis siin on

Kommentaare ei ole: