neljapäev, 14. jaanuar 2010

Et ma vihkan ringkirju...

.... teemal saada edasi muidu sinu õnn või varandus või mis iganes kaob igavesti. Ma ei usu nendesse ega ka muudesse musta või valgesse maagiasse, aga see jääb minu alateadvusse kummitama ja seda risustama. Umbes nagu mustlase sõnumine, nõia needus või mõni voodoo jutt. Seega seekord panen selle siia, tavaliselt päeva jooksul eksib oma paarkümmend sõpra ikka siia lehele ja mina olen süüst vaba ja siin ei ole ka nii otsest käsku edasi levitada mida igaüks võib minna ise lugema. Et ma olen kaval :)

Ma pidin selle jaoks koguni meisterdama 25 rahatähe pilti, kuna neid ei saanud copy-pastega siia panna. Olen siis oma osa teinud.

Kui te eemaldate selle kirja peale läbi lugemist ilma, et edasi saadaks, veedate terveülejäänud elu vaesuses
!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
LUGEGE LÕPUNI !












Kuidas raha enda juurde meelitada
Niisiis. Te sattusite lehele milliarder.org, kus on üksikasjalikult seletatud lahti, kuidas raha enda juurde meelitada. Ärge mingil juhul ignoreerige seda lehekülge ja lugege kindlasti lõpuni. Muidu võite jääda ilma sellestki rahast, mis teil praegu on !!!

Pagana ärvardajad ...

Et teenitud raha armastaks teie kodu, siis palgapäeval ei tohi raisata mitte sentigi : kogupalk peab ööbima kodus ! Mõned iidsed targad soovitavad kanda suurt rahakupüüri endaga kaasas.

Tea kas peaks minema raha pangast väljavõtma ja kanda suuri kupüüre taskus on ju lausa idiootsus, varaste pärast.

Nad kinnitavad, et kui rahatäht „laeb end täis“ teie energiast, siis hakkab raha külge tõmbama. Raha ei saagi olema, kui toas vilistatakse ja toidupurusid pühitakse laualt käega. Naabrile EI TOHI laenata leiba ja soola : küllus kolib teie juurest naabri juurde. Selleks, et rikkus majja tekiks, tuleb hari panna seisma kodus käepideme peale püsti.

No see vilistamise jutt oli ju tulekahju pärast ja toidupurudest ma ka kuskilt olen kuulnud, aga kas ligimest ei peaks leivaga aitama, siin lähevad vastuollu ligemese armastuse asjad :), aga hari on jah parem pidada rippuvas asendis, muidu harjased painduvad ära.

Palgakõrgendust on soovitav küsida kolmapäeval. Laenata ei tohiks esmaspäeval ja teisipäeval. Võlga ei tagastata reedel. Võlgadega tegelda ainult hommikuti. Ja üldse : üritage mitte VÕTTA , vaid ANDA laenuks raha : sellega te programmeerite raha enda juurde tulema.

Kui panete riided talveks või suveks seisma, siis taskutesse pange kupüüre. Raha ei salli katkiseid taskuid ja puuduvaid nööpe !

Noh too viimane on ju sulaselge lohakus. Aga on ka selline ütlus, et riideid ei tohiks nõeluda kui need on seljas, pidavat mõistuse kinni nõeluma :)

MITTE KUNAGI ärge andke ära viimast rahatähte ja senti rahakotist ! Kõik raha kupüürid peavad olema rahakotis ilusti sirgus ja „näoga“ teie poole. Kõige pisemasse lahtrisse oleks soovitav panna kolmnurgaks kokku volditud 1$. Samuti peaks rahakotis olema „õnneraha“ :esimene teenitud raha, saadud väga healt inimeselt, hea tehingu tulemus vms. Seda raha ei tohi kunagi ära raisata : see on külluse sümbol. Raha võib solvuda ja enam mitte tulla teie juurde.

Blaa, blaa, blaa. Selle järgi ei saagi kunagi jõukaks saada.


Raha, mis on saadud ebaausal teel, võidetud, leitud või kingitud, ei peaks jääma teie kätte kauaks. Veel parem, kui neid ei pandaks üldse rahakotti.

Annetage see raha abivajajatele või raisake ruttu ära.

Kui te lugesite kõik läbi, siis saite ka aru, et raha on kerge kaotada, kuid ei ole ka keeruline tedaligi meelitada. Selleks, et omada raha, järgige nõuandeid !

Ja selleks, et raha ligi meelitada, saatke see kiri edasi oma sõpradele- tuttavatele. Siis hakkab raha ka teie poole tulema ! Rahast tuleb aupaklikult rääkida ja teda armastada, siis armastab ka tema teid !

Kui te eemaldate selle kirja peale läbi lugemist ilma, et edasi saadaks, veedate terve ülejäänudelu vaesuses ! Kui te saadate kirja vähemalt kahele sõbrale, siis vaesus teid ei kummita.

Kui saadate kirja 1 sõbrale, hakkab raha tulema ca aasta pärast.
3 sõbrale – ca 6 kuu pärast 5 sõbrale – ca 3 kuu pärast
6 sõbrale – ca 1 kuu pärast
7 sõbrale – ca 2 nädala pärast
8 sõbrale – ca 1 nädala pärast
9 sõbrale – ca 5 päeva pärast
10 sõbrale – ca 3 päeva pärast
12 sõbrale – ca 2 päeva pärast
15 sõbrale – ca 1 päeva pärast
21 sõbrale - ca 3 tunni pärast !
Armastage raha ja saage rikkaks !

Nii jääb nüüd nähtavaks, millal siis minu rikkused hakkavad kogunema. Muide horoskoobis on lubatud sel aastal äkkirikastumist, peaks vist minema igaks juhuks tegema ka lotot :)

2 kommentaari:

Gio. Ve. ütles ...

I wanted to inform You that Your blog has been submitted in my new search engine.

Anonüümne ütles ...

Hehh mina igatahes ikka armastan raha, hea kui seda on. Aga raha ei armasta mind üldse, alati kui seda natukenegi mu valdusesse eksib, on ta kiire põgenema.
Öeldakse et raha ei tee ka õnnelikuks, aga kui seda on, siis on rohkem võimalusi teha asju mis teevad õnnelikuks.

T: upiX