esmaspäev, 20. oktoober 2008

Kolmas nädal

Teise nädala tulemused olid olematud. Paha, paha. Ma saan aru küll, milles asi. Koormust tuleb tõsta. Kolm, neli korda nädalas kepikõnnil on naeruväärselt vähe ja see, et ma kudumistelgede taga keerlen, nagu vurr, ei aita asjale peaaegu üldse. Sest ma ju istun. Ja kõiksugu stressi ussikesed ka murendavad kõik minu saavutused toiduratsiooni vähendamisel. Seega ülesanne nr. 1 Calm down. Kuidas? Ma tean küll, aga ... minu praeguses ellusuhtumises meditatsioonid ja kõik muu hingeline või new age värgindus on ... kuidas nüüd öelda ... ma ei usu seda - on liiga järsk öelda, ma kahtlen vist iseloomustab täpsemalt.

Umbes paarkümmend aastat tagasi ma neelasin neid teooriaid nagu toitu, proovisin järgi teab mis asju ja koguni minust pidi tulema Silva meetodi juhendaja, pool aastat käisin peaaegu igal nädalalõpul kaasas, kus millalgi. Siis lõikas selle karjääri katki häälepaelte ülekoormus, ja ma pidasin seda märgiks, et ei tasu vägisi. Toda hingelist perioodi kestis 10 - 15 aastat ja siis hakkasin üha kriitilisemalt kõike sellesse suhtuma. Meditatsiooni mõju oli minu arust kahtlane. Aga enesesugestioon toimis. Aga ma tegin seda ka iga jumala õhtu, enne uinumist. Siis oli häda muidugi suur. Aga tulemusi oli - ja mitmel rindel.


Aga nüüd siis kes tunneb huvi, mis on kolmandal nädalal siis siin ta on
Uudishimulikele teine nädal -0,1

1 kommentaar:

Skarabeus ütles ...

Ma olen nende esoteerikatega tegelenud 15 aastat. Pole midagi juurde saanud ega pole midagi ära võetud. Aga võinuksin aega kasumlikumalt kasutada...Täielik ajupesu ja raamatute kirjutajate sissetulekuallikas, samuti india gurude-murude petukaup.