reede, 5. oktoober 2007

Loodetavasti selle aasta viimane moos....


Erinevalt mõnest eelmisest aastast olen sel aastal olnud laisk moosikeetja. Kuidagi nagu ei tule peale moosikeetmismeeleolu. Aga need rohelised tomatid tuli kuidagi ärakasutada. Üleeile siis proovisin kahte eri retsepti ja täna läheb kolmas. Need eelmised olid siis äädikaga, paprikaga ja täna sidruniga. Väga hästi need tarretuvad, niiet peaaegu tarretist olen saanud. Ja ime küll väga hea maitsega ka on.
Eile pistsin posti kolm pakikest. Teele läks siis 5 paari villaseid sokke. Tegemisel on siis kümnes paar ja see tuleb emale. Omal ajal jõulukingituseks saime vanaemadelt alati sokke ja kindaid. Ise küll vanaema veel ei ole ja teab millal sellesse ausse tõstetakse, aga sokikudumise vaim tuli juba 2 aastat tagasi peale.
Selle nädalavahetuse olen Lahtis, seal on a/ü seminar teemal "Mielipiteet perustellusti ja kritiikki asiallisesti". Koolitused on muidugi kena lugu, aga eks enam kui koolitus, minule meeldib kohata vanu tuttavaid ja ka uusi inimesi, olla kodust ära ja lõõgastuda. Ma muidugi tean, et ka kodus siin siis lõõgastatakse ja see enam nii kena ei ole, sest selle tagajärjed kestavad halvemal juhul pikale järgmisse nädalasse, aga las olla. Igaühele oma.

Kommentaare ei ole: